Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

LISTA candidaților admiși pentru funcţiile de conducere la instanţele şi parchetele din Alba. Cinci persoane dau examen pentru șapte posturi

Publicat

justitie, lege, magistrat, instanta, judecata Consiliul Superior al Magistraturii a publicat lista cu candidaţii admişi să susţină concursul sau examenul pentru numirea în funcţii de conducere vacante la curţile de apel, tribunale, judecătorii, precum şi la parchetele de pe lângă acestea, care se desfăşoară în perioada 9 septembrie – 9 decembrie 2016.

Pentru cele 7 locuri anunţate ca vacante în Alba, respectiv de preşedinte al Curţii de Apel Alba Iulia; vicepreşedinte al Tribunalului Alba; preşedinte al Judecătoriei Câmpeni; preşedinte al Judecătoriei Sebeş; procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia; prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia; prim pricuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, vor participa la concurs sau examen 5 candidaţi, după cum urmează:

– Alexandra Iuliana Paştiu, pentru funcţia de preşedinte al Curţii de Apel Alba Iulia

– Diana Maria Sima şi Florica Şchiopu, pentru funcţia de vicepreşedinte al Tribunalului Alba

– Ileana Florentina Cherşa, pentru funcţia de prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia

– Ilie Nariţa, pentru funcţia de procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia.

Proiectele referitoare la exercitarea atribuţiilor specifice funcţiilor de conducere se depun pe suport de hârtie şi în format electronic, pe suport specific CD, la Consiliul Superior al Magistraturii, până la data de 14 octombrie 2016, inclusiv.

Proiectele care se transmit prin serviciile poştale sau de curiera! vor purta pe plic data expediţiei. La nivel naţional, concursul sau examenul se organizează pentru ocuparea unui număr de 112 funcţii vacante de preşedinte şi vicepreşedinte de la curţile de apel, tribunale, tribunale specializate şi judecătorii, precum şi a unui număr de 115 funcţii vacante de procuror general, procuror general adjunct, prim procuror şi prim procuror adjunct de la parchetele de pe lângă curţile de apel, tribunale şi judecătorii. În total, au fost admişi să participe 101 judecători şi 71 de procurori.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax