Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

LISTA candidaţilor din ALBA la concursul pentru funcţiile de directori de şcoli. 160 au fost admişi, după verificarea dosarelor de înscriere

Publicat

sediu ISJ Alba

isj alba2Inspectoratul Școlar Județean Alba a publicat rezultatele verificării dosarelor de înscriere depuse de candidați la concursul pentru ocuparea funcțiilor vacante de director  şi director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar. Astfel, dintre cei 169 înscriși, 9 candidați au fost declarați respinși după verificările dosarelor de înscriere.

Vezi lista rezultatelor aici.

Reamintim că 170 de candidaţi s-au înscris iniţial la la concursul organizat de Ministerul Educaţiei pentru cele 188 de funcţii de directori – generali şi adjuncţi – de la şcoli din judeţul Alba. Aceştia s-au putut înregistra pentru participarea la concurs până duminică, 2 octombrie, inclusiv. Unul dintre ei a fost respins pentru că nu avea documentaţia completă.

Pentru funcţiile de directori de la 36 de unităţi de învăţământ nu sunt candidaţi înscrişi, iar la alte 13 unităţi nu sunt candidaţi pentru funcţiile de directori adjuncţi. Sunt însă şi şcoli sau grădiniţe la care sunt doi sau trei candidaţi pe un loc.

Potrivit inspectorului şcolar general IŞJ Alba, Marcela Dărămuş, în judeţul Alba sunt scoase la concurs 134 de funcţii de directori şi 54 pentru directori adjuncţi. S-au înscris 118 candidaţi pentru funcţii de directori la 98 de unităţi, respectiv 52 de candidaţi pentru funcţii de directori adjuncţi la 40 de unităţi.

De asemenea, la 13 unităţi de învăţământ din judeţul Alba nu sunt candidaţi pentru funcţiile de directori adjuncţi.

Vezi IŞJ Alba: 170 de candidaţi înscrişi la concursul pentru cele 188 de funcţii de directori de şcoli din judeţul Alba. Situaţia pe unităţi de învăţământ

Proba scrisă în cadrul concursului va avea loc în data de 12 octombrie.

Interviul și evaluarea CV-ului se vor desfășura în perioada 17 octombrie – 17 noiembrie.

Afişarea rezultatelor concursului este programată în data de 18 noiembrie, fiind urmată de o perioadă alocată depunerii contestaţiilor: 21-23 noiembrie.

Soluţionarea contestaţiior şi afişarea rezultatelor finale sunt prevăzute pentru intervalul 24 noiembrie – 9 decembrie 2016.

Ultima etapă a concursului – validarea în consiliul de administraţie al inspectoratului şcolar a rezultatelor finale și transmiterea acestora la minister – este programată în data de 16 decembrie  2016.

Vezi şi Concursul pentru directorii de şcoli. Toate informaţiile pentru candidaţi. Detalii de la Ministerul Educaţiei şi IŞJ Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. cineva

    miercuri, 12.10.2016 at 18:05

    Frauda la examenul pentru ocuparea functiei de director/director adjunct!
    O parte din lucrari nu au fost evaluate corect. Raspunsurile grila nu au fost numarate cum trebuie, grila s-a aplicat eronat. Exemplu: candidat cu lucrare de 10 (zece) are raspunsuri gresite.
    Se (auto)sesizeaza cineva?
    ISJ Alba = frauda!!!
    P.S. „Nu conteaza cine voteaza, conteaza cine numara”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax