Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

LISTA candidaților PSD Alba la Parlament. Cine sunt politicienii aflați pe primele locuri pentru Senat și Camera Deputaților

Publicat

PSD Alba și-a stabilit duminică listele de candidați pentru Senat și Camera Deputaților, au declarat pentru Alba24, surse politice. Reprezentanții partidului nu au anunțat încă nimic oficial. 

La Senat, locul I va ocupat de Călin Mătieș, intrat relativ recent în politică (la alegerile locale), un antreprenor cu afaceri în domeniul panificației.

Locul al doilea la Senat va fi ocupat de Călin Andreș, fostul primar al orașului Câmpeni, care a pierdut alegerile locale în favoarea liberalului Cristian Pașca.

Pe cel de-al treilea loc pe lista PSD se regăsește Bogdan Medrea.

Citește și: SONDAJ Alba24: Votează CEL MAI BUN PARLAMENTAR care a reprezentant județul Alba în ultimii 30 de ani. LISTA completă

La Camera Deputaților, pe primul loc se va regăsi președintele organizației județene, Ioan Dîrzu (care a pierdut și el competiția pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, în fața lui Ion Dumitrel (PNL).

Consilierul județean Nicolae Luca, este pe locul al doilea, iar pe locul al treilea se regăsește Marcela Dărămuș, care în administrația PSD a ocupat funcția de inspector școlar general.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Mircea+(+Tony)+Achim

    luni, 19.10.2020 at 16:26

    Nu uitati ca Călin Andreș a dat ordinul sa impuste ciini oamenilor ! Este un hingher nu primar!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax