Connect with us
Publicitate

BLAJ

Trei femei și-au făcut ”lista de cumpărături” și au mers la furat într-un magazin LIDL din Alba. Cum au fost prinse și ce au pățit

Publicat

12 role de cașcaval rotund, 15 role cașcaval Rucăr rotund, 2 batoane de salam, un baton de parizer țărănesc, o caserolă cârnați cabanoși – produsele pe care le-au furat trei femei, dintr-un magazin LIDL din Blaj. 

Deși cele trei au furat cu bună intenție produsele din magazin, procurorii din Blaj au cerut renunțarea la urmărirea penală asupra acestora.

Furtul s-a petrecut în data de 12 august 2021, dar soluția la confirmarea renunțării la urmărirea penală a avut loc în data de 31 martie 2022.

Mai exact, ” În fapt, la data de 12 august 2021, Poliția Municipiului Blaj, a fost sesizată telefonic de către agentul de pază cu privire la faptul că, a surprins pe camerele de supraveghere interioare ale magazinului trei persoane de sex feminin, în timp ce sustrăgeau produse alimentare de pe raft.

În baza sesizării, polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care a stabilit faptul că, autoare ale infracțiunii de furt sunt suspectele:

Prima femeie asupra căreia, într-un ghiozdan, au fost depistate produsele sustrase din magazin, respectiv: 7 role de cașcaval, 2 batoane salam, un baton parizer.

A doua femeie asupra căreia au fost depistate următoarele produse sustrase din magazin : 12 role de cașcaval, și a treia femeie asupra căreia, au fost identificate produsele sustrase din magazin, respectiv: 8 role de cașcaval și o caserolă cârnați cabanos, bunuri în valoare de 355,99 lei. Bunurile sustrase de către cele trei suspecte au fost ridicate de către organele de poliție și restituite societății”, se araă în motivarea instanței.

Pentru că au recunoscut fapta, că produsele au fost recuperate și date magazinului înapoi și pentru că cheltuielile de judecată ar fi prea mari, procurorul de caz a cerut renunțarea la urmărirea penală.

Drept urmare magistrații Judecătoriei Blaj, în data de 31 martie au admis cererea și au dispus renunțarea la urmărirea penală.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax