Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

LISTA localităților din Alba în care s-au înregistrat cazuri noi COVID în ultimele 24 de ore


Publicat

DSP Alba a recalculat numărul de cazuri înregistrate în ultimele 24 de ore care ajunge la 225 cu 7 mai mult decât au comunicat la ora 12.45.

LISTA localităților cu cazuri noi (5 noiembrie) – județul Alba, după locul de infectare:

Abrud 2

Aiud 5

Alba Iulia 71

Blaj 22

Blandiana 2

Bucium 1

Câlnic 1

Câmpeni 1

Cergău 3

Ciugud 2

Cugir 16

Daia Română 4

Galda de Jos 1

Gârbova 1

Ighiu 2

Livezile 2

Mirăslău 1

Ocna Mureș 5

Roșia Montană 2

Săliștea 1

Sâncel 1

Sântimbru 1

Săsciori 9

Șebeș 48

Șpring 1

Ștremț 1

Șugag 5

Teiuș 2

Vințu de Jos 4

Zlatna 4

Neatribuiți 3

Polonia ca loc de infectare –  1

 ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 Comentariu

1 Comment

  1. Rocco

    joi, 05.11.2020 at 19:00

    Incidenta nu se mai face publica ? Trebuie sa calculam noi ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

ACTUALITATE

InfoTrafic: Restricții de circulație pe autostrada A1 Sebeș-Sibiu. Atenționări pentru șoferi

Publicat

Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, astăzi 3 decembrie 2020, până în jurul orei 18.00, circulația pe autostrada A1 Deva – Sibiu, va fi restricționată, din cauza unor lucrări la partea carosabilă.

Km 266+400 – 264 +100, sensul de mers Deva-Sibiu, este restricționată banda de urgență;

Km 262 – 263, sensul de mers Sibiu-Deva,  este restricționată banda de urgență si banda destinată vehiculelor lente.

Poliția recomandă conducătorilor auto să manifeste prudenţă la volan, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare și să crească distanţa de siguranţă între vehicule.

sursă: politiaromana.ro

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

Dezbatere electorală: Ce au răspuns reprezentanții principalelor partide la întrebarea dacă se vor vaccina anti-COVID

Publicat

Reprezentanții principalelor partide angrenate în campania electorală pentru alegerile din 6 decembrie, au răspuns unei întrebări importante în această perioadă. 

Într-o emisiune electorală organizată miercuri seară la DigiTV, aceștia au fost întrebați dacă se vor vaccina. Cum au răspuns fiecare dintre ei:

Alexandru Rafila (candidat PSD pentru Camera Deputaților, în București), a declarat că este unul dintre principalii promotori ai vaccinării împotriva COVID-19 și că se va vaccina după ce tratamentul va fi aprobat de Agenția Europeană a Medicamentului. Rafila a mai adăugat faptul că este necesară o campanie de informare solidă și eficientă despre ce presupune vaccinarea, mai ales în rândul populației cu acces mai restrâns la informație.

Robert Sighiartău (candidat PNL pentru Camera Deputaților, în București) a declarat că se va vaccina chiar dacă nu face parte din categoria de risc, pentru a-i proteja pe cei din jur.

Victor Ponta (candidat PRO România pentru Camera Deputaților, în București) a declarat că în mod categoric se va vaccina și el, și familia sa, dar cu condiția transparenței vaccinării, astfel încât să fie sigur că anterior politicienilor au fost vaccinați medicii, pompierii și toate persoanele din categoriile de risc.

Eugen Tomac (candidat PMP pentru Camera Deputaților, în București) a declarat, de asemenea, că va face vaccinul și că se bucură pentru că există o alternativă pentru ca oamenii să nu se mai îmbolnăvească.

Tanczos Barna (candidat UDMR pentru Senat) a declarat că se va vaccina pentru că este pro-vaccin, dar nu doar în cazul COVID-19, ci în privința opțiunilor similare pentru mai multe boli. Acesta a mai spus că teoretic este imun, după ce a avut boala.

Dacian Cioloș (europarlamentar USR-PLUS) a fost singurul invitat din dezbatere care nu a răspuns nici ”Da”, nici ”Nu”, ci a transmis că va lua o decizie după ce va avea toate informațiile la dispoziție și după ce vor fi cunoscute și prezentate public toate efectele adverse ale vaccinului.

Sursă: G4Media.ro

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

Președintele AUR, George Simion, sancționat contravențional după mitingul electoral de la Alba Iulia, din 1 Decembrie

Publicat

Organizatorul manifestației electorale ce a avut loc la Alba Iulia, de 1 Decembrie, președintele AUR, George Simion, a fost sancționat contravențional, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Alba.

Potrivit acestora, un număr de 55 de persoane participante la manifestație au fost legitimate pentru că nu purtau sau purtau necorespunzător masca de protecție. 

Vezi și VIDEO: Manifestație electorală la Alba Iulia, de 1 Decembrie, cu orașul în carantină. AUR a pus țambalul sub Poarta Cetății

În urma evenimentelor desfășurate cu ocazia Zilei Naționale a României, reprezentanții Jandarmeriei Alba au făcut următoarele precizări:

„Numitul George Simion a fost sancționat contravențional pentru organizarea celor două evenimente din municipiul Alba Iulia și municipiul Blaj. Au fost legitimate un număr de 55 de persoane care nu purtau sau purtau necorespunzător masca de protecție, din care 13 au prezentat documente justificative pentru nepurtarea măștii de protecție, iar pentru 3 persoane s-au aplicat masuri legale.

Având în vedere că făcea parte din programul stabilit de organizator, sancțiunea a fost aplicată organizatorului conform celor precizate mai sus.

Pe timpul adunării publice s-a avut în atenție permanentă verificarea de către efectivele de jandarmi a măsurilor de protecție împotriva infestării cu noul coronavirus, astfel încât chiar dacă la începutul adunării publice mai multe persoane nu respectau aceste măsuri, în urma intervenției echipelor de dialog acestea s-au conformat, nemaifiind necesară aplicarea măsurilor de sancționare.

Facem precizarea că, constatarea unei contravenții și aplicarea sancțiunilor contravenționale se face în strictă concordanță cu prevederile ordonanței numărul 2/2001 privind regimul juridic al contravențiilor, respectiv ținându-se seama de împrejurările în care a fost săvârșită fapfta, de modul și mijloacele de savârșire a acesteia, de scopul urmărit, de urmarea produsă, precum și de circumstanțele personale ale contravenientului”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Alba.

Citeste mai mult
Publicitate

ACTUALITATE

Telekom Romania susține antreprenorii români prin Garanția de 10 pentru business (P)

Publicat

Telekom Romania, unul din principalii operatori de telecomunicaţii din România, s-a poziționat de-a lungul timpului ca susținător al businessurilor din România.

Pentru mediul de business, în această perioadă de incertitudine, este foarte important să aibă susținerea furnizorilor săi. În acest context, antreprenorii au nevoie de sprijin continuu și de aceea Telekom Romania reamintește cele zece promisiuni reale de susţinere a bunei funcţionări a afacerilor, integrate într-un Certificat de garanție pentru business.

Concret, Telekom Romania își continuă, și în această perioadă, angajamentul față de clienții săi antreprenori de a le oferi soluții de telecomunicaţii complete, securizate şi performante, dar și soluții de digitalizare a business-ului și prezență online.

„Cu toții traversăm o perioadă dificilă, greu de gestionat. La Telekom ne asumăm în mod deschis, într-un context dificil pentru întreaga societate, susținerea businessurilor din România. Și credem că garanțiile sunt necesare astăzi, când fiecare antreprenor are nevoie să știe pe cine se poate baza pentru continuitatea afacerii”, explică Andreea Cramer, Director de Marketing Segment Business Telekom Romania.

Iată şi cele 10 garanţii de business, inclusiv într-o versiune video:

SERVICII NELIMITATE DE COMUNICAȚII

Antreprenorii se pot bucura de soluții de comunicații nelimitate, la super prețuri, ușor de folosit de la birou sau când lucrează de la distanță.

REȚEA DE BUSINESS SECURIZATĂ

Businessul este în siguranță prin servicii de comunicații securizate, cărora li se pot adăuga soluții de securitate dintr-un portofoliu diversificat, potrivit pentru orice nevoie.

EXPERIENȚĂ PREMIUM, CU ADEVĂRAT DE BUSINESS

Fie că vorbim despre digitalizare, fie despre suport tehnic, antreprenorii se pot baza în orice situație pe o echipă de experți care lucrează cu cei mai puternici și inovatori parteneri tehnologici.

ALĂTURI DE TINE 24/7

Antreprenorii lucrează fără griji, știind că pentru orice solicitare au o echipa performantă de Customer Care disponibilă non-stop, dar și că își pot gestiona singuri serviciile, oricând și de oriunde, cu aplicația MyAccount.

SOLUȚII DE CONTINUITATE A AFACERII

Antreprenorii pot conta oricând pe Telekom să găsească soluții de continuitate a afacerii, într-o forma adaptată nevoilor business-ului.

REȚEA DE TOP

Afacerile se pot baza pe o rețea de top, o rețea stabilă care a trecut cu brio testul dificil al pandemiei când traficul a crescut semnificativ; o rețea securizată, în care se investește continuu pentru extinderea capacității acesteia.

ALĂTURI DE TINE ÎN PROCESUL DE DIGITALIZARE

Telekom va fi alături de afacerile românești la fiecare pas către un business digital oferind sprijin în tot procesul, de la prezență și campanii online până la transformarea digitală a afacerii.

TE AJUTĂM SĂ ÎȚI DOTEZI BUSINESSUL CU ECHIPAMENTE

Antreprenorii își pot dota business-ul cu tot ce au nevoie, având la dispoziție, pe lângă conectivitate nelimitată, și un portofoliu diversificat de echipamente, cu flexibilitate la achiziție.

OFERTE ADAPTATE BUSINESS-ULUI TĂU

Antreprenorii se pot concentra pe ce este important în business, știind că Telekom le va asigura mereu servicii personalizate, aliniate nevoilor lor.

NE PASĂ DE SOCIETATE ȘI DE EDUCAȚIA COPIILOR NOȘTRI

Copiii au parte de un proces educațional adaptat zilelor noastre, care le oferă libertatea de a se dezvolta și care le deschide uși către oportunități viitoare, pentru că Telekom a investit și va investi în continuare în educație.

Află mai multe pe telekom.ro/business.

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate