Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Lista magazinelor care acceptă carduri pentru prima didactică, din Alba și din toată țara. Cum pot fi propuși noi comercianți

Publicat

Lista magazinelor care acceptă carduri pentru prima didactică, din Alba și din toată țara. Cum pot fi propuși noi comercianți. Lista a fost publicată de Ministerul Educației, în forma actualizată. 

Săptămâna acesta, instituția a venit cu clarificări în privința celor mai multe întrebări adresate de cadrele didactice.

Lista magazinelor din județul Alba, care acceptă cardurile pentru prima de carieră didactică

 

Profesorii pot propune comercianți pe lista de magazine pentru prima didactică, potrivit unui răspuns pentru Edupedu, al Ministerului Educației.

La întrebarea dacă există o listă finală a comercianților la care pot fi utilizate primele pentru carieră didactică și carieră profesională, răspunsul Ministerului a fost că nu va exista o listă finală.

Lista completă pe fiecare județ, cu magazinele care acceptă cardurile pentru prima de carieră didactică poate fi vizualizată AICI.

Ea urmează să fie actualizată permanent. Profesorii pot trimite sugestii pentru noi magazine la comerciant.ro@pluxeegroup.com

Prima de 1500 de lei: cheltuieli care pot fi decontate

Reamintim că prima didactică are o valoare de 1500 de lei.

Prima de carieră didactică este acordată profesorilor în activitate în anul școlar 2022-2023, se acordă într-o singură tranșă, în octombrie.

Are drept scop susținerea cadrelor didactice în eforturile acestora pentru îmbunătățirea continuă a competențelor educaționale și obținerea de performanțe școlare/universitare în procesul educațional.

Pot fi decontate:

  • cheltuieli privind cursurile de pregătire profesională, precum și alte categorii de cheltuieli asimilate acestora
  • cheltuieli pentru echipamente IT
  • cheltuieli privind cărți de specialitate, precum și alte categorii de cheltuieli asimilate acestora
  • un procent de până la 30% din valoarea nominală a primei de carieră didactică pentru acoperirea de nevoi didactice individuale specifice ale cadrelor didactice

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax