Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

LISTA restaurantelor din Alba unde pensionarii cu venituri mici sau oamenii fără adăpost pot mânca o masă caldă pe zi


Publicat

Pensionarii cu vârsta de peste peste 75 ani, cu venituri de până la 800 lei pe lună, dar și persoanele fără adăpost, care beneficiază din partea statului, printr-un program UE, de un ajutor de 180 lei pe lună, pentru a putea servi o masă caldă pe zi, au la dispoziție aproape 90 de resturante sau cantine în județul Alba, unde pot mânca. 

Cei 180 lei pe lună sunt livrați pe carduri speciale puse la dispoziția beneficiarilor în acest scop.

Vineri, 26 martie, Ministerul Investițiilor a publicat listele unităților – restaurante, cantine și societăți care distribuie sau livrează la domiciliu mesele calde prevăzute prin proiectul „Sprijinirea categoriilor de persoane cele mai defavorizate care beneficiază de mese calde pe bază de tichete sociale pe suport electronic”, finanțat prin Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate 2014-2020 (POAD), lansat în luna septembrie 2020.

Perioada de desfășurare a programului este până în iunie 2021.

Sumele alocate vor putea fi utilizate în termen de 12 luni de la data alocării pe card, iar valoarea maximă a tranzacțiilor, cu cardul, acceptate într-o zi este de 40 lei.

Cardurile pot fi utilizate exclusiv în unitățile de alimentație partenere, care prepară, servesc, livrează hrană gătită din ingrediente alimentare, preparate prin prelucrarea termică a acestora.

Lista cu restaurante sau cantine din Alba unde pot fi folosite cardurile pentru achiziționarea unei mese calde

ALBA IULIA

Blue Gal – Bd. Transilvaniei, Nr.

Cantina – Str. Cuza Alexandru Ioan, Nr. 28b

KFC – Str. Vladimirescu Tudor, Nr. 50a

Multipast – Str. Motilor, Nr.

Panoramic Bar & Grill – Str. Valea Popii, Nr. 67

Restaurant Alloro – Bd. 1 Decembrie 1918, Nr. 29

Restaurant Autoservire Only Niky – Str. Motilor, Nr. 93

Restaurant Ca La Bunica – Bd. Transilvaniei, Nr. 25

Restaurant Elisabeta – Al. Viilor, Nr. 4

Restaurant La Conac – Str. Decebal, Nr. 10

Restaurant M&A – Str. Ariesului, Nr. 51

Restaurant Nea Petrică – Calea Motilor, Nr.

Restaurant Papabox – Str. Closca, Nr. 19

Restaurant Perla Mureșului – Str. Biruintei, Nr. 6

Restaurant Sergio – Bd. 1 Decembrie 1918, Nr. 15

Restaurant Sergio – Str. 1 Decembrie 1918, Nr. 15

Restaurant Tara – Str. Cuza Alexandru Ioan, Nr. 25

Restaurant Vila Elisabeta – Cal. Motilor, Nr. 158

SEBEȘ

Badea Gheorghe Agro – Str. Mihail Kogalniceanu, Nr. 76

Brutăria Anghel – Str. Mihai Viteazul, Nr. 6

Crigust – Bd. Lucian Blaga, Nr. 15

Multipast – Str. Blaga Lucian, Nr. 88

Multipast – Str. Industriilor, Nr. 2

Restaurant Dacia – Dr. Sibiului, Nr. 42

Restaurant Georgia – Str. Pietii, Nr. 17

AIUD

Restaurant Magnolia – Str. Cuza Voda, Nr. 13

Oncos – Str. Cuza Voda, Nr. 3

Restaurant Capitol – Str. Bailor, Nr. 2

Restaurant Luk – Str. Iuliu Maniu, Nr. 23

Restaurant Transilvania – Str. Tudor Vladimirescu, Nr.

Restaurant Victoria – Str. Iuliu Maniu, Nr. 8

Salon Georgia – Str. Horea, Nr. 5a

BLAJ

Cantina – Str. Aurel Vlaicu, Nr. 2

Montana Restaurant – Bd. Republicii, Nr. 4

Pensiunea Turistică Montana Popa – Bd. Republicii, Nr. 4

Restaurant La Popa – Str. Nicolae Balcescu, Nr. 5a

IZVOARELE (BLAJ)

Restaurant La Vie – Str. Ferma – Ciufud, Nr. 8

ABRUD

Restaurant Silinel – Str. Lucian Blaga, Nr. 1

CÂMPENI

Autoservire La Boca – Str. Libertatii, Nr. 1a

Balea – Str. Revoluția 1848, Nr. 25a

Restaurant Pociu – Str. Varsi, Nr. 5a

Rivaly Fast Food – Str. Oituz, Nr. 3

Rivaly Restaurant – Str. Revolutiei 1848, Nr.

Rotiserie La Bus – Str. Avram Iancu, Nr. 6

ALBAC

Pensiunea Turistică Steaua Arieșului – Str. Crisan, Nr. 60

Restaurant Perla Arieșului – Str. Closca, Nr. 32

Restaurant Poiana Verde – Sat. Cionesti, Nr.

Restaurant Steaua Arieșului – Str. Crisan, Nr. 61

AMPOIȚA

Restaurant Mama Luță – Str. Principala, Nr. 172a

ARIEȘENI

Pensiunea Turistică Vanesa – DN, Nr. 57

Restaurant Casa Moțului – Sat. Galbena, Nr. 468a

Baia de Arieș

Liviana Select – Piața Băii, Nr. 1

Nistea Fructele Pădurii – Str. Merilor, Nr. 1a

Restaurant Turistică Roua Muntelui – Str. Avram Iancu, Nr.

BISTRA

Margusti – Str. Ganea, Nr. 6

Restaurant Ela & Cătă – Cal. Turzii, Nr. 28A

BUBEȘTI

Restaurant Vraja Muntelui – Str. Principala, Nr. 76 A

CERGĂU MARE

Alutus – Str. Principala, Nr. 123

COLȚEȘTI

Restaurant Conacul Secuiesc – Str. Principala, Nr. 77

CUGIR

Fratelo Caffe Restaurant – Str. Al Sahia, Nr. 24 – 26

Restaurant Chic – Str. Alexandru Sania, Nr. 15

GÂRDA de SUS

Biharia – Str. Principala, Nr. 51

HOREA

Restaurant Căsuța din Povești – Str. Nicola Vasile, Nr. 23

IGHIU

Restaurant Terra Mythica – Str. Fs, Nr. 325

IZLAZ

Restaurant Pensiunea Giulia – Str. Principala, Nr. 472/A

JIDVEI

Pizza Bar Restaurant Liliana – Str. Perilor, Nr. 5

LANCRĂM

Restaurant Boema – Str. Principala, Nr. 276

LUNCA MUREȘULUI

Poco Pas Pizzerie – Str. Garii, Nr. 310

LUPȘA

Popasul Iancului Lupșa – Str. Lupsa, Nr. 158

Restaurant Casa Apuseană – Sat. Manastirea, Nr. 1035

Restaurant Galaxy – Str. Lunca, Nr. 58

MĂRTINIE

Restaurant Perla Mărtiniei – Str. Valea Martiniei, Nr. 81A

NĂDĂȘTIA

Hanul Dîrlea Nădăștia – Str. Principala, Nr. 21 A

NECȘEȘTI

Cotul Arieșului – Com. Vadul Motilor, Nr. 248

OARDA

Restaurant Hanul Dintre Sălcii – DN 1, Nr.

OIEJDEA

Cantina – Sos. Lba Iulia – Cluj Napoca, Nr. Km 11

SĂLCIUA de SUS

Popas Salciua – Str. Principala, Nr. 231 A

SĂLIȘTEA

Silvia &Dodo – Str. Drejman, Nr. 447

ȘIBOT

Restaurant Hanul Șurianu – Dn. Dn 7, Nr. 490

ȘUGAG

Restaurant – Str. Valea Frumoasei, Nr. 134

TEIUȘ

Restaurant Perla – Str. Clujului, Nr. 89

Restaurant Floare de Colț – Str. Decebal, Nr. 33

UNIREA

Casa de Comenzi Dumi – Str. Baltaret, Nr. 1068

VÂRTOP

Restaurant Hotel Cristalin – Str. Principala, Nr. 16 – 17

VINȚU de JOS

Casa Ilincuței – Str. Sibiseni, Nr. 68

Restaurant Acasă – Str. Lucian Blaga, Nr. 45

Restaurant Drumul Dragostei – Str. Prieteniei, Nr. 2

Restaurant Pizzerie – Str. Lucian Blaga, Nr. 26

Ce sunt Tichetele Sociale, pe suport electronic, pentru Mese Calde?

Tichetele sociale pentru mese calde, pe suport, electronic sunt bonuri de valoare dedicate exclusiv achiziției de hrană gătită din ingrediente alimentare, preparate prin prelucrarea termică a acestora, denumite generic “mese calde”.

Tichetele sociale pentru mese calde sunt prezentate – si vor putea fi utilizate – sub forma de carduri preplătite care încorporează cea mai nouă tehnologie, securitate sporită și rapiditate.

Cum se folosesc Tichetele Sociale, pe suport electronic, pentru Mese Calde?

Tichetele sociale pentru mese calde, sunt distribuite beneficiarilor eligibili împreună cu instrucțiunile de utilizare, codul PIN aferent și o listă cu unitățile partenere care acceptă plata cu tichetele sociale pentru mese calde pe suport electronic (card).

Acestea vor putea fi utilizate imediat după ce cardurile vor fi activate de către beneficiari (mai multe informații in secțiunea privind activarea cardului) si alimentate (în a doua săptămână a lunii decembrie 2020).

Cardurile vor putea fi utilizate la orice unitate parteneră a emitentului (Edenred sau Sodexo) de pe teritoriul României care acceptă carduri sociale pentru mese calde, numai si numai pentru achiziționarea de mese calde.

Cardurile permit atât plăți cu PIN, prin inserarea cardului în terminalul POS și introducerea codului personal de identificare (PIN), cât și plați contact-less prin apropierea cardului de terminalul POS.

Se poate acorda rest în numerar la achitarea mesei calde cu Tichetele Sociale, pe suport electronic, pentru Mese Calde?

Unităților partenere care acceptă tichetele sociale pentru mese calde pe suport electronic, le este interzis sa acorde (rest în) numerar.

 Când se încarcă sumele aferente Tichetelor Sociale, pe suport electronic, pentru Mese Calde pe cardurile sociale?

Suma alocată pentru tichetul social pentru mese calde pe suport electronic este de 180 lei / destinatar final și va fi alimentată, la începutul lunii următoare celei de referința, de către emitenți, la solicitarea Ministerului Fondurilor Europene.

Cum se procedează pentru actualizarea listei beneficiarilor de Tichete Sociale, pe suport electronic, pentru Mese Calde?

În baza evidentelor Caselor Teritoriale de Pensii, Ministerul Fondurilor Europene va transmite lunar către emitenți lista noilor beneficiari pentru care se dorește emiterea de tichete sociale pentru mese calde pe suport electronic și lista beneficiarilor care nu mai îndeplinesc condițiile de eligibilitate, în vederea anulării cardurilor.

Cum se procedează în cazul în care utilizatorul își pierde cardul?

În cazul pierderii cardului Social pentru Mese Calde, beneficiarul trebuie să blocheze cardul apelând serviciul de Asistență Clienți al emitentului și să înștiințeze autoritatea de la care a primit cardul, care la rândul ei va înștiința instituția prefectului.

Reemiterea card-ului se va face in baza comenzii transmisă de către Ministerul Fondurilor Europene către emitent.

Ce se întâmplă cu tichetele sociale pentru mese calde neutilizate în termenul de valabilitate de 12 luni?

Emitenții au obligația sa restituie Ministerului Fondurilor Europene sumele neutilizate de către beneficiar, la expirarea celor 12 luni de la alocare.

Implementarea programului pentru finanțarea de mese calde, în cifre:

– 640 mil. lei buget alocat pentru prima etapă;

– 236,28 mil. lei virați, în perioada decembrie 2020 – februarie 2021, pe cardurile speciale pentru asigurarea meselor calde;

– 285.000 carduri emise și distribuite;

– 70% din cardurile distribuite au fost deja folosite pentru cumpărarea a cel puțin unei mese calde;

– 3.500 unități cu peste 8.000 puncte de lucru oferă mese calde;

– În 700 localități în care nu există restaurante sunt asigurate livrări la domiciliu;

– 1.800 POS-uri asigurate în mediul rural de către emitenții de carduri.

sursă: Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene

 



Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

EVENIMENT

Amenzi majorate pentru depăşirea tonajului pe drumurile din țară și aruncarea deșeurilor pe marginea șoselelor. PROIECT

Publicat

Mai mulți parlamentari propun majorarea amenzilor în cazul în care vehiculele depășesc masa totală autorizată. De asemenea, aceștia vor să fie aplicate amenzi de până la 30.000 de lei pentru cei care aruncă deșeuri în zona de siguranță a drumurilor. 

În acest sens, la Senat a fost înregistrată în data de 14 aprilie o propunere legislativă pentru modificarea Ordonanţei Guvernului nr.43/1997 privind regimul drumurilor. Inițiatorii proiectului sunt mai mulți parlamentari de la PNL.

Aceștia propun majorarea cuantumului limitelor amenzilor pentru depășirea masei totale maxime admise, respectiv pentru contravenții grave și foarte grave.

„Prin această propunere de modificare a actului normativ dorim să prevenim degradarea materialului rulant, parte componentă a drumurilor județene.

În momentul de față cântărirea autovehiculelor se efectuează cu sisteme mobile de cântărire aflate în dotarea unităților administrațiilor teritoriale. Pe lângă aceste sisteme de cântărire mobile aflate în dotarea echipelor de control, propunem și implementarea în puncte fixe a unor sisteme dinamice de cântărire care să fie încastrate în suprafețele de rulare ale drumurilor județene, permițând astfel o cântărire automată și fluentă a tututor mijloacelor de transport marfă ce depășesc 8 tone pe axă”, explică parlamentarii, în expunerea de motive.

Astfel, pentru depășirea masei totale admise sau depășirea masei totale autorizate prin AST, se modifică limitele amenzilor după cum urmează:

Contravenții minore:

  • până la 5%, inclusiv – de la 1.500 lei la 1.800 lei, dacă depășirea se constată din documentele de transport

La constatarea masei totale prin cântărire nu se aplică tarife suplimentare, nu se eliberează AST și nu se aplică sancțiuni contravenționale dacă masa totală maximă admisă sau masa totală autorizată prin AST este depășită cu cel mult 5%.

Contravenții grave:

  • cu mai mult de 5%, dar nu mai mult de 10% – de la 6.000 lei la 8.000 lei
  • cu mai mult de 10%, dar nu mai mult de 20% – de la 10.000 lei la 12.000 lei

Contravenții foarte grave:

  • cu mai mult de 20%, dar nu mai mult de 25% – de la 12.000 lei la 15.000 lei
  • cu mai mult de 25% – de la 15.000 lei la 20.000 lei

Potrivit proiectului, refuzul de a supune vehiculul verificării prin cântărire și/sau măsurare a dimensiunilor, refuzul de însoți vehiculul personalului cu atribuții de control în vederea cântăririi și/sau măsurării dimensiunilor transportului, precum și refuzul de a prezenta personalului cu atribuții de control documentele privind transportul, se va sancționa cu amendă de la 10.000 la 20.000, aplicată conducătorului auto.

De asemenea, aruncarea și depozitarea deșeurilor în zona de siguranță a drumurilor și podurilor și aruncarea și depozitarea deșeurilor în locurile de parcare, oprire și staționare, altele decât cele provenite din oprirea/staționarea participanților la trafic în locurile de parcare, oprire și staționare ar urma să fie sancționată cu amendă de la 10.000 de lei la 30.000 de lei, aplicată persoanei fizice sau juridice.

Citeste mai mult
Publicitate

BLAJ

Investiții în infrastructura rutieră, lângă Blaj: Strada Principală din Petrisat va fi reabilitată. Valoarea investiției

Publicat

Strada Principală din Petrisat – localitate componentă a municipiului Blaj, va fi reabilitată printr-o investiție de peste două milioane de lei. 

Primăria Blaj a lansat vineri, 16 aprilie, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație pentru achiziția de lucrări de reabilitare strada Principală din localitatea Petrisat.

Valoarea totală estimată este de 2.030.151 de lei, fără TVA. 

Potrivit memoriului tehnic, strada Principală din localitatea Petrisat – municipiul Blaj a fost modernizată în urmă cu mai mulți ani, în mai multe etape, respectiv pe tronsoane. Lungimea străzii este de 1.585 metri cu lăţimea medie între fronturile construite de 12 metri.

Strada este împărțită în trei tronsoane, astfel:

  • tronsonul 1 are lungimea de 773 m cu lăţimea medie între fronturile construite de 12 m și lățimea părții carosabile de 6 m
  • tronsonul 2 are lungimea de 308 m cu lăţimea medie între fronturile construite de 14 m și lățimea părții carosabile de 4 m
  • tronsonul 3 are lungimea de 504 m cu lăţimea medie între fronturile construite de 12 m și lățimea părții carosabile de 5,5 m

Strada are trotuare modernizate cu îmbrăcăminte din beton, parțial pe toate cele trei tronsoane, dar degradate. Pentru scurgerea apelor pluviale este rigolă deschisă betonată, parțial degradată.

În prezent, accesele în curți sunt amenajate cu dale carosabile, dar degradate.

Proiectul prevede, printre altele, refacerea sistemului rutier, amenajarea rigolelor, refacerea trotuarelor, a acceselor la proprietăți, reparații la podețe și lucrări pentru siguranța circulației.

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

Polițiști REȚINUȚI la Pitești. Sunt acuzați de lovituri cauzatoare de moarte după ce un bărbat a murit în timp ce era imobilizat

Publicat

Doi poliţişti au fost reţinuţi, duminică, pentru intervenţia în cazul unui bărbat din Pitești care a decedat în timp ce era evacuat de poliţişti de pe o terasă din municipiu, unde avusese loc un incendiu, a anunţat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.

„Prin ordonanţele procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, astăzi s-a dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a doi suspecţi, ambii agenţi de poliţie, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de purtare abuzivă şi loviri sau vătămări cauzatoare de moarte”, a spus prim-procurorul Marius Ştefan, citat de Agerpres.

El a precizat că, în urma necropsiei, s-a schimbat încadrarea juridică din ucidere din culpă în lovituri sau vătămări cauzatoare de moarte, pentru care legea prevede închisoarea de la 6 la 12 ani.

„La audieri, cei doi au încercat să ofere variante, ţine de exercitarea dreptului la apărare. Au fost analizate imaginile, declaraţiile martorilor şi raportul de necropsie în ceea ce priveşte natura şi modul de dispunere a leziunilor”, a mai spus prim procurorul.

Un bărbat de 63 de ani din Pitești a murit vineri, la scurt timp după ce a fost imobilizat de polițiști pe motiv că refuza să plece de la terasa unui restaurant cuprins de incendiu. În imaginile apărute în presa locală se poate vedea cum bărbatul a fost trântit de polițiști cu fața la pământ.

Bărbatul a avut o moarte violentă, în urma asfixiei mecanice, după comprimarea gâtului și toracelui, a declarat duminică dimineață, medicul șef legist din Argeș, Dan Manu.

Acesta a declarat că, în urma autopsiei efectuate sâmbătă dimineață, rezultatele preliminare arată că „că moartea a fost violentă, survenită în urma unui politraumatism, iar cauza imediată de deces a fost asfixia mecanică, prin comprimarea părților moi ale gâtului și ale toracelui”.

Medicul legist a precizat că bărbatul nu a murit de infarct și că acesta avea o alcoolemie de peste 2 la mie.

”Sunt mai multe traumatisme, şi cranio-cerebrale, evident care s-au putut produce prin cădere şi lovire (…) şi aceste leziuni traumatice, care au dus la asfixia mecanică, traumatismul cervical şi traumatismul toracic”, a explicat Dan Manu.

Medicul legist a spus că urmează să fie făcute și alte analize în acest caz: „Sunt prelevate probe biologice care merg la microscop, la laboratoarele noastre”.

Marius Ștefan, prim-procuror al Parchetului Argeș a spus, în aceeași conferință de presă, că au fost efectuate cercetări la fața locului și au fost audiate persoanele care erau acolo la momentul incidentului, inclusiv polițiștii.

„În acest moment, urmărirea penală se efectuează cu privire la faptă – pentru că am aşteptat şi concluziile preliminare ale raportului de necropsie, urmează să evaluăm şi probele administrate până în acest moment, inclusiv imaginile surprinse, în raport cu aceste leziuni, pentru a stabili o eventuală participaţie penală a persoanelor implicate”, a adăugat procurorul

ATENȚIE: Video cu un puternic impact emoțional

Incidentul a avut loc vineri, la un restaurant din Autogara Sud din Piteşti. Friteuza din restaurant a luat foc, iar în urma apelurilor la 112 acolo au fost trimise echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Serviciul de Ambulanţă şi Poliţie.

Pe imagini se poate vedea cum la un moment dat bărbatul, care nu voia să plece de la terasă, este împins de un polițist, care îl trântește la pământ, în timp ce un alt agent îl înjură. În imagini pot fi văzuți apoi mai mulți polițiști care încearcă să îl imobilizeze pe bărbatul care era căzut.

La scurt timp, bărbatului i s-a făcut rău, iar echipajul de pe ambulanță nu l-a putut salva, fiind declarat decesul.

sursa: agerpres.ro

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

Coordonatorul AJVPS Alba: Apariția urșilor în zona așezărilor omenești nu este cauzată de defrișări, ci de lipsa hranei

Publicat

Coordonatorul tehnic al AJVPS Alba, Felix-Bogdan Dragomir, a explicat duminică de ce defrișările nu sunt principala cauză a faptului că urșii au ajuns tot mai des în zona așezărilor umane.

Potrivit acestuia, „migrația” animalelor din pădure spre zona localităților este cauzată de lipsa hranei, dar și de lipsa intervenției omului prin vânătoare, singura activitate care poate regla populația de urși înmulțită excesiv în ultimii ani. 

Vezi și FOTO: Un urs a făcut prăpăd într-o stână, la Noșlac. A omorât opt oi și patru miei. Alți patru urși, semnalați lângă Alba Iulia

„Tot discutăm despre problema urșilor din România și despre cauza care a dus la apariția acestora în zone în care până nu demult nici nu te gândeai să întâlnești acest animal. Toată lumea (în primul rând cei în necunoștiință de cauză) dau vina pe defrișări. TOTAL FALS.

Principala cauză care a făcut ca ursul să fie prezent în zone urbane nu este defrișarea, ci lipsa hranei, a liniștii și a intervenției omului prin vânătoare, această activitate fiind singura care poate regla populația de urși înmulțită excesiv în ultimii 5 ani.

Dacă omul nu mai poate interveni prin vânătoare și astfel să regleze populația de urși în schimb, dar despre asta nu vorbește nimeni, un factor principal care duce la răspândirea populației de urși, este faptul că aceasta este privată de hrana de zi cu zi, fructe de pădure și ciuperci care sunt culese fără nici o bază științifică și fără nici o regulă, de-a halma – valma tot sezonul. Iar acești culegători deranjează enorm habitatul ursului privând-ul de liniștea de care are nevoie.

Poate de aici ar trebui să începem cu managementul ursului în România. Reguli clare în ceea ce privește recoltarea fructelor de pădure și a ciupercilor, dar na, acestea ajung în supermarketurile din Europa, normal că nu trebuie să facem ceva în acest sens.

Nu vreau să îmi dați dreptate doar să observați. Câte dintre ONG-urile „iubitoare de natură” au sesizat că hoardele de culegători de fructe de pădure și de ciuperci fac ravagii în habitatul ursului, câte ONG-uri „iubitoare de natură” au sesizat ce și câta mizerie rămâne în munte după aceste tabere de culegători de fructe de pădure și de ciuperci și cât deranj fac aceștia prin activitatea lor”, a scris Felix Bogdan Dragomir, pe pagina de Facebook.

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate