Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

LISTA: SCENARIILE de funcționare a școlilor, grădinițelor și liceelor în săptămâna 22-26 noiembrie – IȘJ Alba

Publicat

Inspectoratul Școlar Județean Alba a prezentat vineri scenariile de funcționare a unităților de învățământ în săptămâna 22-26 noiembrie.

Unitățile de învățământ din localitățile cu o rată de incidență a cazurilor de COVID sub 3 la mie vor putea funcționa cu prezență fizică, fără a mai exista condiția vaccinării a 60 la sută din angajații instituției.

Potrivit incidenței raportate vineri, orașul Câmpeni are rată sub 3, precum și 27 de comune: Sohodol, Rimetea, Gârbova, Sântimbru, Jidvei, Șpring, Blandiana, Sălciua, Șona, Mirăslău, Lunca Mureșului, Câlnic, Crăciunelu de Jos, Valea Lungă, Cergău, Poșaga, Șugag, Cenade, Poiana Vadului, Hopârta, Almașu Mare, Fărău, Horea, Ceru-Băcăinți, Doștat, Întregalde, Ocoliș, Rădești.  Comuna Rimetea are rată de incidență 3.

Potrivit situației prezentate de IȘJ Alba, în 73 de unități este procent 100% de vaccinare a personalului (față de 66 săptămâna trecută), iar la polul opus – în 69 de unități nu este niciun angajat vaccinat (față de 83 de unități, săptămâna trecută).

SCENARIILE

a)/1 – desfășurarea cursurilor zilnice, cu prezență fizică, la nivelul tuturor unităților de învățământ preuniversitar în cadrul cărora un procent de minimum 60% din personal este vaccinat / la nivelul tuturor unităților de învățământ preuniversitar din localitățile în care rata de incidență este sub 3 la mie

b)/2 – desfășurarea cursurilor în regim online la nivelul tuturor unităților de învățământ preuniversitar în cadrul cărora un procent mai mic de 60% din personal este vaccinat.

LISTA scenariilor – online sau prezență fizică – unități de învățământ pentru săptămâna 22-26 noiembrie 2021 (sursa IȘJ Alba, actualizat 19 noiembrie)

Vezi – LISTA cu unitățile de învățământ și scenariile de funcționare (.pdf)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax