Connect with us
Publicitate

POLITICA

Listele candidaţilor PDL Alba la următoarele alegeri vor fi făcute publice la sfârşitul lunii martie. Duminică va fi stabilit la Bucureşti calendarul

Publicat

Conducerea PDL Alba întârzie să facă publice listele candidaţilor la primăriile din judeţ pentru următoarele alegeri. Până în prezent, liderii organizaţiei judeţene nu au dorit să vehiculeze nici un nume, dar asigură că listele vor fi finalizate până la sfârşitul lunii martie.

Întrebat despre acest subiect, preşedintele PDL Alba, Mircea Hava s-a limitat să explice că listele vor fi făcute publice cel mai târziu în 31 martie. Acesta a declarat că, duminica aceasta, problema candidaţilor la următoarele alegeri va fi discutată la Bucureşti, unde va fi stabilit şi calendarul.

Reamintim că prim-vicepreşedintele PDL Alba, Ion Dumitrel a declarat în decembrie 2011 că toţi cei 50 de primari în funcţie din partea PDL vor candida şi în 2012, dar că pe listă figurează şi alţi doritori. Acesta ne-a explicat că listele finale sunt deja definitivate, dar că vor fi făcute publice cel mai devreme în primăvara anului viitor, după ce vor fi parcurse toate etapele statutare: „Mecanismul este pornit, suntem foarte bine pregătiţi, iar ceea ce vrem să se ştie este că PDL funcţionează ca o instituţie. Vom face publice listele odată cu cele pentru Parlament. Sperăm însă ca până atunci să nu se spargă USL-ul, ca să putem să-i batem tare”.

Până în prezent, singurul candidat oficial din partea PDL Alba este secretarul de stat Oana Badea, cea care va intra în luptă pentru funcţia de primar al municipiului Aiud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax