Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Litoralul pentru toți 2023: Lista hotelurilor înscrise. Prețuri mici la cazare și servicii în perioada 22 mai-18 iunie

Publicat

Litoralul pentru toți 2023: O nouă ediție a programului Litoralul Pentru Toți va fi lansată din 22 mai. Până în 18 iunie turiștii vor beneficia de prețuri reduse la cazare și servicii pe litoralul românesc.

Turiştii care aleg să îşi petreacă vacanţa în staţiunile autohtone de la Marea Neagră, în perioada 22 mai – 18 iunie, când se derulează o nouă ediţie a programului ‘Litoralul pentru toţi’, vor beneficia de tarife cu până la 70% mai mici decât cele din vârf de sezon.

Vezi și Noi tarife pentru turiști, propuse la Băile Sărate de la Ocna Mureș. „Happy hour” și reduceri pentru grupuri de minim 18 persoane

Potrivit unui comunicat al Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc, până astăzi s-au înscris în program 25 de unităţi de cazare din toate staţiunile, care pun la dispoziţia turiştilor, cumulat, un număr de aproximativ 4.000 de locuri de cazare. Până la începerea programului sunt așteptate să se înscrie, în total, aproximativ 50 de hoteluri care vor pune la dispoziţia turiştilor aproximativ 8.000 de locuri de cazare.

Programul ‘Litoralul pentru Toţi’ se află la ediţia cu numărul 42 şi este singurul program social din România susţinut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone.

„Continuăm acest program de succes, pe care românii îl aşteaptă în fiecare an. Este perioada în care preţurile pe litoral sunt cu până la 70% mai mici decât în vârf de sezon, iar pentru mulţi turişti reprezintă, poate, singura variantă prin care pot merge în vacanţă la mare câteva zile. Cele mai multe hoteluri vor fi deschise începând cu sfârşitul lunii mai, dar turiştii pot face deja rezervări de sejururi pentru acest program”, a declarat Dragoş Răducan, preşedintele FPTR.

Litoralul pentru toți: tarife

Astfel, potrivit tarifelor de pe site-urile operatorilor de turism, până pe data de 18 iunie, românii pot petrece un sejur la mare cu tarife pornind de la 52 de lei pe noapte de persoană, preţ ce include doar cazare, fără mic dejun, la un hotel de 3 stele din staţiunea Venus.

La Eforie Nord sunt hoteluri care au prețuri de 69 și 78 de lei pe noapte .

 

În staţiunea Mamaia, preţurile pornesc de la 101 lei/noapte/persoană în camera dublă, ofertă valabilă la un hotel de 3 stele, iar în staţiunile din sudul litoralului, tarifele încep de la 57 lei/noapte/persoană în camera dublă la un hotel de 3 stele.

Pentru cei care vor pachete all inclusive, acestea sunt disponibile la preţuri ce pornesc de la 200 de lei/noapte/persoană în camera dublă la o unitate de 3 stele din staţiunea Jupiter.

Litoralul Pentru Toți 2023: Lista hotelurilor înscrise în program

„Le recomandăm turiştilor care vor să profite de aceste oferte să facă deja rezervări pentru că locurile sunt limitate şi se epuizează repede. Rezervările se pot face direct, la hotel, dar şi prin intermediul agenţiilor de turism. La fel ca la ediţiile anterioare, pachetele turistice pot fi achitate şi cu vouchere de vacanţă”, a mai spus preşedintele FPTR.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax