Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO-FOTO: Alba Iulia, din nou sub ape. Mai multe străzi inundate după ploaia torențială

Publicat

Că Alba Iulia se inundă la fiecare ploaie nu mai este e noutate însă după furtuna de joi parcă situația a fost mai parcă mai rea ca niciodată. Apa care s-a adunat pe străzi ajunge la jumătatea mașinilor.  De mers pe jos nici nu se pune problema, poate doar înotând.

Cineva spunea pe Facebook că la Alba Iulia atunci când este soare prin șanțuri sau Piața Cetății, te simți ca în Sahara, iar când plouă te simți ca la Veneția. Așa că.. ce nevoie mai aveți de concediu când le aveți pe toate aici, în ”mica Vienă” sau… ”mica Veneție”?

„Mica Veneție” din Ardeal este din nou sub apă după furtuna de joi. Principalele străzi ale orașului sunt inundate din cauza ploilor abundente dar și a scurgerilor care se blochează la fiecare strop de apă.

Albaiulienii au început să umple rețelele de socializare cu imagini care arată starea străzilor din oraș. Cele mai afectate zone sunt Mercur, unde nici trotuarele nu se mai văd, și ieșirea din oraș spre Sebeș.

 

YouTube video

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Ziqi

    joi, 07.06.2018 at 15:55

    Astea sunt bazaconii, doar iluzii optice!! Nu e chiar așa.. Un pic de apă!! Trimite-mi niște termite Wi-Fi și smart :)) se rezolva totul. Nu e așa treaba pe smart city?

  2. Anonim

    joi, 07.06.2018 at 17:02

    Canalizari si scurgeri SmartCity, lasa ca facem monumente de 10 mil ca in rest totul e ok.
    Iesim cu barcile de aici incolo

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax