Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

LIVE Alba24: De unde se pot cumpăra bilete la FC Unirea Alba Iulia – FCSB și cât costă. Conferință de presă la stadionul Cetate

Publicat

Meciul dintre FC Unirea Alba Iulia și FCSB, contând pentru șaisprezecimile Cupei României, se va desfășura la Zlatna, după ce reprezentanții clubului și cei ai administrației locale nu au reușit să rezolve problema nocturnei de pe stadionul Cetate. Biletele vor fi puse în vânzare la stadioanele din Alba Iulia și Zlatna, începând de marți, 25 septembrie, ora 16,00.

Meciul se va desfășura joi, 27 septembrie 2018, de la ora 21,30. Stadionul “Minaur” din Zlatna are o capacitate de 3200 de locuri, dar organizatorii intenționează să instaleze în spatele unei porți o tribună mobilă, cu aproximativ 600 de locuri.

Cât costă biletele?

Prețul biletelor va fi de 70 de lei (150 de bilete la tribuna oficială, cu locuri pe scaune), 50 de lei (2600 de bilete), însă organizatorii au anunțat și o surpriză pentru fanii echipei: prețul biletelor va fi mai mic pentru aceștia. Toți cei care au cumpărat bilete la meciul anterior susținut de echipă împotriva echipei Metalurgistul Cugir, vor putea cumpăra bilete cu doar 40 de lei.

Este vorba despre aproximativ 500 de bilete. Aceștia trebuie însă să prezinte tichetul de la meciul anterior.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Bogdan D

    marți, 25.09.2018 at 16:17

    Mda.. De marți… Și deja s au epuizat toate biletele pe „rezervări”… Ce hoții

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax