Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Colet suspect pe strada Regina Maria din Alba Iulia. EXERCIȚIU demonstrativ Jandarmeria Alba

Publicat

Jandarmii albaiulieni, în colaborare cu IPJ Alba și ISU Alba, au desfășurat vineri, 15 iunie, un antrenament pe strada Regina Maria din municipiul Alba Iulia.

„Noi am imaginat astăzi un exercițiu în care scenariul s-a bazat pe faptul că pe strada Regia Maria exista suspiciunea plasării unui dispozitiv exploziv. Am acționat în această situație tactică și am descoperit acel dispozitiv exploziv, cu ajutorul colegilor de la Poliție. Pentru noi a constituit un bun prilej de a ne actualiza procedurile și a vedea dacă ceea ce avem în momentul de față funcționează. Din fericire funcționează”, a transmis slt. Marius-Adrian Ștefan.

În cadrul exercițiului au fost angrenate echipe din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Alba, Inspectoratului de Poliție Județean Alba și Inspectoratului pentru Situații de Urgență Alba.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Apocalipsa lui Rika

    vineri, 15.06.2018 at 13:26

    facea poc :))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax