Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

LIVE: Conferință de presă FC UNIREA ALBA IULIA. Meciul carierei pentru alb-negri, împotriva FCSB

Publicat

Jucătorii echipei de fotbal FC UNIREA ALBA IULIA au vorbit , miercuri, despre meciul carierei lor împotriva roș-albaștrilor de la FCSB, într-o conferință de presă transmisă live de Alba24. Înfruntarea dintre cele două echipe se va desfășura  joi, 27 septembrie, de la ora 21.30, la Zlatna.

Meciul vieții pentru unii jucători de la Unirea Alba Iulia se va desfășura joi 27 septembrie de la ora 21:30 pe stadionul din Zlatna.

„Este trist că nu am organizat pe Cetate meciul, cu 10-12.000 de suporteri în tribună altfel era. Vrem să ne autodepăşim, să ducem, dacă putem partida în prelungiri şi lovituri de departajare. Eu zic că la Zlatna forţele se vor egala şi FCSB va avea un meci greu cu noi”, a spus Paul Păcurar.

Unirea Alba Iulia nu se sperie de forța ofensivă a echipei lui Dică și vor să dea producă marea surpriză. Și-au făcut și un plan în acest sens. Vor să ducă meciul în prelungiri și chiar până executarea loviturilor de la 11 metri. FCSB este lider în Liga 1, cu 18 puncte acumulate în primele 9 etape, având totodată și cel mai bun atac: 21 de goluri marcate.

Vrem să ne autodepășim, să ducem, dacă putem partida în prelungiri și lovituri de departajare. Eu zic că la Zlatna forțele se vor egala și FCSB va avea un meci greu cu noi”, a mai spus Păcurar.

Haine groase pentru Meciul Centenarului. Cum va fi vremea în seara meciului dintre FC Unirea Alba Iulia și FCSB

Unirea Alba Iulia întâlnește pe roș-albaștrii de la Steaua, într-un meci din șaisprezecimile Cupei României.

FOTO: Coadă la biletele pentru meciul dintre FC Unirea Alba Iulia și FCSB. Fiecare persoană poate cumpăra maxim 5 tichete

Uniriștii spun că sunt pregătiți pentru meciul anului, cu FCSB! Doi fotbalişti ai echipei din Liga 3 au simţit gustul golului împotriva roş-albaştrilor: ”Vor avea un meci greu cu noi!”

Echipa din Alba, finanţată de internaţionalul Gicu Grozav, îşi propune să producă surpriza contra FCSB-ului, într-un meci ce se va disputa cu “casa închisă”, toate cele 2.600 de bilete puse la vânzare epuizându-se cu o zi înaintea partidei. „Am aşteptat acest meci cu foarte mare interes. Sper să fim bine şi să facem faţă evenimentului, să reuşim să anulăm diferenţa de ligi între FCSB şi Unirea Alba Iulia. La fotbal s-au mai întâmplat surprize şi ne pregătim pentru aşa ceva. Ne dorim un rezultat onorabil într-un joc în care avem foarte multe de câştigat”, a declarat Adrian Bicheşi, antrenorul albaiulienilor , care se arată optimist pentru că doi dintre titularii echipei albaiuliene din jocul de mâine au mai marcat împotriva formaţiei FCSB, Paul Păcurar (în tricoul echipei FCM Baia Mare, în urmă cu trei ani, în Cupa României) şi ”căpitanul” Ciprian Selagea (pentru Rapid, în Cupa Ligii).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax