Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

LIVE: Festivalul Național de Muzică Folk ”Ziua de Mâine” de la Palatul Cultural din Blaj. Prima seară a evenimentului

Publicat

La Palatul Cultural din Blaj a început, sâmbătă seara, ediția 2023 a Festivalului Național de Muzică Folk ”Ziua de mâine”. Potrivit organizatorilor, sunt sute de spectatori.

În prima seară a evenimentului, pe scenă urcă Mircea Vintilă, Emeric Imre, Cristian Buică, Puiu Ivanițchi, Marinela Popa și ”Primavera”.


În foaierul Palatului Cultural din Blaj se desfășoară show-ul de caricatură „Râsul în grup” și expoziția tematică de caricatură cu titlul „La folk automat”, semnată de renumitul caricaturist Costel Pătrășcan.

Festivalul Național de Muzică Folk „Ziua de Mâine” este organizat de Consiliul Județean Alba prin Centrul de Cultură „Augustin Bena”, în parteneriat, anul acesta, cu Primăria Municipiului Blaj și Palatul Cultural Blaj.

Evenimentul continuă duminică, de la ora 18.00. Pe scenă vor urca Vasile Șeicaru, Ducu Bertzi, Dinu Olărașu, Poesis și Marius Bațu, Ada Milea și Ștefan Mure, dar și Vali Șerban, inițiatorul Festivalului „Ziua de Mâine”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax