Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

LIVE Klaus Iohannis: Situația este extrem de gravă și trebuie să ținem sub control epidemia. Alegerile se pot organiza

Publicat

Președintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că situația în România este extrem de gravă și ”trebuie să fim conștienți de necesitatea imperativă a ținerii sub control a epidemiei”. 

În același timp, președintele consideră că alegerile se pot organiza în septembrie. Amânarea lor, consideră acesta, s-ar putea suprapune peste o nouă etapă a epidemiei sau chiar peste o epidemie de gripă care să dubleze problemele generate de coronavirus. 

De asemenea, Iohannis a vorbit despre banii primiți de la Uniunea Europeană pentru investiții.

”Avem bani să construim autostrăzi, căi ferate, să modernizăm infrastructura energetică și de mediu, să implementăm programe de digitalizare, să investim în infrastructura de educație și sănătate.

Avem o șansă extraordinară prin aceste 80 de miliarde de euro și împreună cu guvernul Orban suntem hotărâți să o valorificăm la maximum.

Mâine voi avea o întâlnire cu ministrul de Interne și șeful DSU pentru o analiză la zi a situației. E un moment critic, iar măsurile de protejare a populației sunt extrem de importante acum” a mai spus președintele.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax