Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Lansarea candidaților PNL Alba la alegerile locale 2024. Marș, pe ploaie, la Alba Iulia spre Piața Cetății

Publicat

PNL Alba organizează miercuri, 8 mai, la Alba Iulia, evenimentul de lansare a candidaților partidului la alegerile locale. Liberalii se adună în Piața Cetății, iar liderii politici prezintă discursuri.

După ora 17.00, reprezentanți ai PNL din mai multe zone din județ au pornit, din puncte diferite ale municipiului, într-un marș spre Piața Cetății.


La Alba Iulia, înaintea manifestării, a început să plouă abundent.

Stație de tren și aeroport: așteptările electoratului de la candidatul PNL la primăria unei comune din Alba

Unii dintre participanții la miting au fost surprinși de reporterul Alba24, într-o pauză. Este vorba despre doi cetățeni din comuna Săliștea, care s-au oprit în apropierea Pieței Cetății ca să-și astâmpere setea, la câte o bere.

Aceștia susțin că, în comună, primarul, actualul candidat pentru alt mandat, ar mai avea foarte puține de făcut, pentru că aceasta este ”pusă pe picioare”.

”Cred că ce ar mai trebui făcut, o stație de tren și un aeroport. E chiar super, a realizat în 20 de ani (primarul PNL – n.r.) ce nu au realizat poate alții o grămadă”, a spus unul dintre ei.


La final, unul dintre cei doi i-a cerut reporterului alba24, mai în glumă, mai în serios, ”ceva” pentru că ”a dat interviu”. ”Mai putem bea una (o bere – n.r.)”, a spus acesta.

Evenimentul de lansare a candidaților PNL Alba

De la ora 18.00, va începe evenimentul de lansare a candidaților PNL Alba la alegerile locale.

PNL Alba își prezintă candidații pentru toate primăriile din județ. Sunt prezenți actualii primari de orașe ai PNL, dar și toți candidații din comunele județului.

De asemenea este lansată oficial și candidatura lui Mircea Hava pentru încă un mandat de europarlamentar.

De la București este anunțată participarea președintelui PNL, Nicolae Ciucă, fostul ministru al Transportului, Lucian Bode și eurodeputatul Dan Motreanu.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    miercuri, 08.05.2024 at 20:45

    Îmi aduc aminte când eram mic, că la îngroparea unui CFR-ist era aceeiaşi atmosferă ca la marşul PNL-iştilor, cu alămuri.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax