Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Live like a Bosch: Școala duală Bosch Blaj – primul pas către o carieră în automotive (P)

Publicat

YouTube video

Două nume cu rezonanță în comunitatea locală – fabrica Bosch din Blaj și liceul ”Timotei Cipariu” – inovează educația și îi dau o formă concretă în conceptul de „Scoala duală”.

În cadrul programului de învățământ dual, la Fabrica Bosch din Blaj elevii se familiarizează, treptat, cu tehnologia de ultimă oră şi cu cerinţele unei fabrici moderne.

Fie că o fac în atelierul deschis chiar în incinta fabricii sau în cadrul noului centru de dezvoltare inaugurat de curând în imediata proximitate a acesteia, elevii școlii duale lucrează cu entuziasm, animați de gândul unei cariere în industria auto.

Pentru 2021 sunt disponibile două specializări de viitor, electrician și mecanic în industrie, câte 24 locuri pentru fiecare clasă!

„Am ales acest program deoarece îmi place foarte mult electronica. Este un proiect foarte fain și mă ajută pe viitor în viată. Lucrăm și învățăm multe lucruri noi și le punem în practică” – Szilard

Te susținem cu traineri specializați, manualele Bosch, laboratoare noi și echipamente de ultimă generație, ca să poți aplica pe loc tot ce înveți.

În plus, primești și bursă! Condițiile sunt minunate dar și locurile sunt limitate.

„Sunt mulțumit de alegerea pe care am făcut-o și sunt convins că după ce mă voi califica, datorită celor învățate aici, la Școala Duală, voi deveni un tehnician bun.

Interacțiunea cu specialiștii din Bosch nu este doar utilă, ci și plăcută, iar acestea sunt doar două dintre motivele pentru care, odată finalizat ciclul liceal, îmi doresc să rămân în cadrul companiei.

Dacă ar fi să dau un sfat unui absolvent de clasa a VIII-a, l-aș sfătui să aleagă școala duală. Pe lângă faptul că noi, elevii școlii duale, avem parte de foarte multe beneficii, cu ajutorul programului de învățământ dual, sunt convins că vom avea și un viitor în industrie” – Darius, 17 ani, elev al Școlii Duale.

Tu știi ce vrei să faci cu viitorul tău? Înscrie-te acum rapid și simplu, online pe: https://www.bosch.ro/cariere/porniti-cariera-dumneavoastra/elevi/

Școala Duală Bosch Blaj: câștigi din prima zi, înveți pentru toată viața!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax