Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

LIVE: Miniștrii Sorin Grindeanu și Marius Budăi la Alba Iulia. Participă la o dezbatere organizată de europarlamentarul Negrescu

Publicat

Miniștrii Sorin Grindeanu și Marius Budăi participă sâmbătă, la Alba Iulia, la o dezbatere pe tema fondurilor europene.

Evenimentul se axează pe prezentarea fondurilor europene din perspectiva dezvoltării locale și va aborda potențialul Transilvaniei de a fi un motor și un model de creștere și dezvoltare pentru toată țara prin folosirea adecvată și eficientă a acestor resurse, anunță organizatorul evenimentului, eurodeputatul Victor Negrescu.

Dezbaterea se desfășoară la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia.


Sunt discutate soluțiile europene de finanțare existente în prezent, mecanismele concrete de accesare și metodele de elaborare a proiectelor cu experți și responsabili din zona de fonduri europene.

Pe lângă vicepremierul Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor și Infrastructurii, respectiv Marius Budăi, ministrul Muncii și Solidarității Sociale, la eveniment participă directorul adjunct al Autorității de Management din Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Bogdan Dumitrescu și Alexis Gressier, expert senior în cadrul Băncii Europene de Investiții – Suport de Consultanţă pentru Proiecte.

Mai sunt prezenți secretarii de stat Bogdan Simcea (Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene), Bogdan Balanișcu (Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor), Florin Lixandru (Ministerul Educației), Răzvan Popescu (Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene), Horațiu Clepan (Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului) și Alexandru Rogobete (consilier al ministrului Sănătății).

Este cel mai important eveniment organizat de PSD în ultima perioadă. Pe lângă reprezentanți ai partidului de la centru, în sală mai sunt prezenți directori de instituții de la nivel local și lideri de organizații PSD din Transilvania.

La conferință participă și președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, prefectul de Alba, Nicolae Albu și primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa.

Sunt prezenți și reprezentanți ai unor firme sau consultanți din domeniul proiectelor europene.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. un pensionar

    sâmbătă, 11.02.2023 at 11:42

    Budai = un ******* care ne-a mintit pe cei cu pensii de pana in 2.000 de lei ca vom primi ajutor contravaloarea une pensii, in luna ianuarie. Am primit m**e… si doar 1/2 din pensie. Despre asta trebuia sa discute si nu despre aiureli pesediste!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax