Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

LIVE: Primarul din Ciugud, Gheorghe Damian, anunță un proiect revoluționar. Cum își vor plăti cetățenii impozitele

Publicat

Cetățenii din satele comunei Ciugud își pot plăti taxele și impozitele locale cu ajutorul unor automate electronice de plată. Ciugudul este singura primărie de comună din România în care cetățenii își pot plăti taxele și impozitele locale prin intermediul acestor sisteme de tip „self pay”.

La nivel național, doar Primăria Sectorului 4 al Municipiului București a mai implementat un asemenea sistem. Automatele sunt prezentate miercuri, în cadrul unei conferințe de presă.

Vezi și: SONDAJ Alba24: Pe cine preferați în funcția de primar al municipiului Alba Iulia, după plecarea lui Hava la Bruxelles?

Tot miercuri, Primăria Ciugud lansează campania „O primărie fără hârtii, o primărie aproape de cetățeni” prin care își dorește să organizeze la nivel național o dezbatere serioasă pentru informatizarea administrațiilor publice din România.

Primarul Gheorghe Damian spune că în viitor, Ciugudul își propune să ofere cetățenilor posibilitatea de a obține on-line toate actele de care au nevoie, iar în activitatea curentă hârtia să fie înlocuită de administrarea electronică a documentelor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    miercuri, 27.03.2019 at 16:42

    Aici are dreptate ! Eu asa am platit taxa la Sector 4, la self-pay-ul de la Profi-centru.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax