Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

LIVE VIDEO: Alegerea viceprimarilor din Alba Iulia. PSD l-a propus pe Voicu Paul. Reacția acestuia

Publicat

Cei doi viceprimari ai municipiului Alba Iulia sunt aleși vineri în cadrul ședinței Consiliului Local. În baza înșelegerilor dintre PNL și USR PLUS, cei doi vor fi cel mai probabil reprezentanții acestor două formațiuni politice. 

PNL l-a propus pentru funcția de viceprimar care revine partidului pe Marius Filimon. De cealaltă parte, Alianța USR PLUS l-a propus pe Emil Popescu.

Consilierul PSD Bogdan Medrea l-a propus pe fostul primar PNL cu atribuții de primar, Voicu Paul, spre stupoarea celor prezenți care au crezut că o altă înțelegere își face loc la masă.

Paul a luat imediat cuvântul, vizibil enervat de propunerea PSD și a refuzat candidatura.

”Această ședință de consiliu local nu este conferința de presă a PSD. Urmăriți subiecte de presă, nu are nici o importanță, nu ne faceți dumneavoastră ordine și disciplină în partid, faceți vă rog alianțe în numele PSD. Fără nici o problemă. Muțumesc, refuz”, a spus acesta la capătul unei ieșiri tăioase.

”Văd că nu au apreciat spiritul de glumă, retragem propunerea” a spus Bogdan Medrea.

Întregul moment poate fi urmărit la minutul 6 al filmării.

UPDATE: Cei doi viceprimari au fost votați de majoritatea consilierilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Elena

    vineri, 13.11.2020 at 13:48

    va bateti joc de cei care v-au votat

  2. Unul

    vineri, 13.11.2020 at 16:20

    Nu e vorba de „spirit de glumă” al reprezentantului psd. E „spirt” curat, la 90 de grade, la care gândirea creatoare a urmașilor marelui mecanic de la Rahova începe să zburde că are și motiv. E molimă și ei cred că asta vindecă… Nu vindecă însă. Și nici prostia.

  3. pilu

    vineri, 13.11.2020 at 16:30

    No mai cartita, te-au luat la misto si PSD-istii. Am auzit ca ti-ai rezolvat la apa-canal, sef. Acolo ioc, autorizatii, doar dejectii.

  4. kretz

    vineri, 13.11.2020 at 16:36

    ce nesimtit de „consilier” psd. si-a gasit cand sa-si bata joc de locuitorii orasului. si se mai miră că abia iau 10% in judet. si inca e prea mult pt ca vad ca la psd alba este foarte greu sa vorbesti de o limita inferioara a prostiei si nesimtirii deoarece continuu depasesc noi granite. cu astfel de isteti vor da cu artificii daca mai prind un loc de consilier

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax