Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

VIDEO: Alexandra Prața și Rareș Fiț – MISS și MISTER BOBOC 2018, la Colegiul Horea, Cloșca și Crișan din Alba Iulia

Publicat

YouTube video

Alexandra Prața și Rareș Fiț sunt câștigătorii titlurilor de Miss și Mister Boboc 2018, la Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia. Totodată, în cadrul evenimentului desfășurat vineri, la Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiu, Mirela Vlaic și Sergiu Buhățel au obținut titlurile de Miss și Mister popularitate.

În ”cursa” pentru titlul de Miss și Mister Boboc 2018, la Colegiul Național Horea, Cloșca și Crișan, din Alba Iulia, au intrat 14 elevi. Pentru a câștiga cel mai râvnit titlu al liceului, cei 14 elevi de clasa a IX-a au avut de trecut prin mai multe probe pregătite de organizatori.

Tema balului de anul acesta a fost „Personaje istorice din România”.

Elevii de clasa a IX-a au avut de trecut mai multe probe, printre care cea de prezentare, de cultură generală sau de dans, dar și prin probe-surpriză, pregătite de organizatori.

ALBA 24 acordat un premiu pentru cei mai votați boboci, în urma sondajului desfășurat pe site pe tot parcursul săptămânii. Premiul pentru popularitate în randul cititorilor ziarului Alba24 a fost obținut de Heliana Talpaș și Rareș Fiț.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax