Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

LIVE VIDEO: Ceremonia de absolvire a promoţiei 2018 de la UTCN, extensia Alba Iulia

Publicat

Vineri, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, cei 90 de studenţi absolvenţi din promoţia 2018 a Universităţii Tehnice Cluj-Napoca, extensia Alba Iulia şi-au luat „la revedere” de la profesori, dar şi de la anii de facultate, în cadrul cursului festiv.

La ceremonia de absolvire a celei de-a 9-a promoţii a Universităţii Tehnice Cluj-Napoca, extensia Alba Iulia sunt prezenţi profesori şi oficialităţi locale.

Construcții de mașini/Inginerie industrială – Tehnologia Construcțiilor de Maşini, Construcții de mașini/Inginerie și management – Inginerie economică industrială, Mecanică/Inginerie mecanică – Mașini și instalații pentru agricultură și industrie alimentară şi Sisteme și echipamente termice sunt specializările pe care 90 de studenţi le-au urmat timp de patru ani în Alba Iulia. Gradul de absolvire este de 100%.

Tinerii vor fi premiaţi de primărie şi companiile partenere.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax