Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

LIVE VIDEO: Concertele din Piața Cetății la Alba Iulia. Irina Rimes, Damian Drăghici, Surorile Osoianu, Zdob și Zdub

Publicat

Ziua Națională, 1 Decembrie, Alba Iulia: Joi seara, de la ora 19.00, sunt concerte de muzică ușoară în Piața Cetății.

În acest an, pe scena Festivalului de România urcă Irina Rimes, Damian Drăghici și Cristina Stroe, Surorile Osoianu, dar și Zdob și Zdub.

Este vorba despre un concert cu influențe de muzică populară, pop, rock, lăutărească și sunetul de nai inconfundabil a lui Damian Drăghici, care a avut loc și pe scena de la Electric Castle. Aceeași formulă a urcat și pe scena Red Bull Sound Clash.

Publicul s-a distrat, arătând că știe să se bucure de Ziua Națională.

Concomitent cu spectacolul din Piața Cetății, în Cetatea Alba Carolina sunt momente de animație, prezentări și reenactment istoric, ”Caleidoscopul Unirii”.

La finalul concertelor, în jurul orei 22.00, urmează focurile de artificii, care durează aproximativ opt minute. Sunt lansate din cinci puncte, în Cetatea Alba Carolina.

Circa 16.000 de oameni au participat la evenimentele organizate de autorități de 1 Decembrie. Cele mai importante momente au fost slujba de Te Deum, artificiile de zi, spectacolul folcloric, masa populară și parada militară.

Vezi VIDEO: PARADA militară de 1 Decembrie de la Alba Iulia, 2022. Transportoare blindate, avioane, elicoptere, forțe terestre

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Dochin

    vineri, 02.12.2022 at 17:37

    Am văzut surorile Osoianu și Irina Rimes la concert. A fost multă lume, înghesuială, lipsă de civilizație și bun simț. Asta am constatat eu. Unii oameni care au venit la concert îi împingeau pur și simplu pe oamenii care stăteau în picioare. NESIMȚIRE!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax