Connect with us
Publicitate

BLAJ

LIVE-VIDEO CSM Volei Alba Blaj – CS Dacia Mioveni, meci în cadrul etapei a IV-a a Diviziai A1 la volei feminin


Publicat

CSM Volei Alba Blaj întâlnește sâmbătă, 30 octombrie, de la ora 18:00, nou-promovata CS Dacia Mioveni 2012, în cadrul etapei a IV-a a Diviziei A1 la volei feminin.

Meciul dispută fără spectatori, din cauza măsurilor impuse de autorități pentru combaterea pandemiei de coronavirus.

Reamintim faptul că Volei Alba Blaj a reușit să obțină o victorie importantă în etapa a treia a Diviziei A1 la volei feminin. Echipa din Blaj s-a întors cu toate punctele din deplasarea de la Medgidia, după succesul cu scorul de 3-0 (25-21, 25-19, 25-22).

După trei etape, Volei Alba Blaj este singura echipă cu punctaj maxim, fără set pierdut în campionat.

Program CSM Volei Alba, tur sezon regulat 2021/2022

– Et. 1 (08.10.2021): CSM Volei Alba Blaj – CSM Lugoj 3-0 (25-19, 25-16, 25-20);

– Et. 2 (16.10.2021): CSM Volei Alba Blaj – ACS Volei Cristina Pîrv Turda 3-0 (25-16, 25-15, 25-15);

– Et. 3 (23.10.2021): CS Medgidia – CSM Volei Alba Blaj 0-3 (21-25, 19-25, 22-25;

– Et. 4 (30.10.2021): CSM Volei Alba Blaj – CS Dacia Mioveni 2012;

– Et. 5 (06.11.2021): CS „U” NTT Data Cluj – CSM Volei Alba Blaj;

– Et. 6 (13.11.2021): CSM Volei Alba Blaj – CSO Voluntari 2005;

– Et. 7 (20.11.2021): CS Dinamo București – CSM Volei Alba Blaj;

– Et. 8 (27.11.2021): CSM Volei Alba Blaj – CS Rapid București;

– Et. 9 (04.12.2021): CS Știința Bacău – CSM Volei Alba Blaj;

– Et. 10 (11.12.2021): CSM Volei Alba Blaj – SCM Craiova;

– Et. 11 (18.12.2021): CSM Târgoviște – CSM Volei Alba Blaj.Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

EVENIMENT

LIVE VIDEO: S-a deschis Târgul de Crăciun de la Alba Iulia. Cum este atmosfera de sărbători în Cetatea Alba Carolina

Publicat

Târgul de Crăciun de la Alba Iulia s-a deschis luni seara. În șanțurile de pe Latura de Vest a Cetății Carolina, dar și în Piața Cetății au fost făcute amenajări menite să completeze atmosfera sărbătorilor de iarnă în oraș.

În deschiderea târgului, corul de copii ”Theotokos” a prezentat un mini-concert de colinde.

În șanțurile de pe Latura de Vest a Cetății se află patinoarul, căsuțe cu produse de sezon, un brad de 8 metri împodobit și locații de distracție pentru cei mici.

Târgul va fi deschis zilnic până la ora 21.00, iar accesul este liber, cu respectarea normelor de protecție sanitară, printre care portul măștii și distanțarea. Nu este necesar Certificat verde pentru că nu sunt spații amenajate pentru servirea mesei.

Patinoarul – program și închiriere patine

La patinoar, programul este de luni până duminică, de la ora 12.00 la 21.00, cu ultima intrare la 20.00.

Intrarea este gratuită de luni până vineri, de la ora 12.00 la 14.00. Tariful este de 15 lei/oră. Închirierea patinelor costă 10 lei, iar ursulețul ajutător – 15 lei.

În Piața Cetății se află bradul artificial și cupola de lumini.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

VREMEA în Transilvania și la munte până în 19 decembrie. Prognoza meteo pe regiuni, în următoarele 2 săptămâni

Publicat

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a prezentat prognoza de vreme pe regiuni pentru următoarele două săptămâni, până în 19 decembrie.

În Transilvania, după câteva zile mai reci, vremea se încălzește ușor. În perioada 10-11 decembrie, maximele vor ajunge la medii de 6-7 grade. Va ninge în 7 decembrie și apoi sunt posibile ploi și burniță, în perioada 10-13 decembrie.

Prognoza meteo 6-19 decembrie – TRANSILVANIA

În prima săptămână de prognoză se vor înregistra variații semnificative de temperatură de la o zi la alta. În primele zile se va răci semnificativ. De la o medie regională de 6 grade în prima zi, se va ajunge la 0 grade pe 8 noiembrie, când și minimele termice vor scădea la o medie de -6…-5 grade. După această zi rece, vremea se va încălzi. Pe parcursul zilelor de 10 și 11 decembrie, temperaturile maxime vor reveni la o medie de 6-7 grade, iar minimele vor tinde spre -1-0 grade. Pentru a doua jumătate a intervalului sunt estimate maxime în medie de 2-4 grade. Minimele cu o tendință de scădere ușoară de la o zi la alta, vor avea o medie de -4…-2 grade.

Vor cădea precipitații moderate cantitativ, în primele zile ale intervalului, dar mai ales în ziua de 7 decembrie. Temporar se vor semnala precipitații și în intervalul 10 – 13 decembrie. Până spre finalul celei de-a doua decade, probabilitatea de apariție a acestora va fi mai redusă.

Prognoza meteo 6-19 decembrie – LA MUNTE

Temperatura va fi în scădere treptată în primele zile. Pe 8 decembrie vremea va fi rece pentru această dată, cu o medie pentru întreaga zonă montană de -4 grade și minime de -8…-6 grade. După această zi rece, se va reveni la o medie ușor pozitivă a temperaturilor maxime de 1-2 grade, ce se va menține până în 14 decembrie. Până spre finalul celei de-a doua decade va scădea spre -1…0 grade.

O evoluție asemănătoare o vor avea și valorile termice minime, ce vor prezenta o medie de -4…-2 grade în perioada 10 – 14 decembrie, apoi vor scădea ușor până spre -6 grade.

Vor cădea precipitații însemnate cantitativ la începutul intervalului (6 și 7 decembrie). Local și temporar, se vor semnala precipitații și în perioada 9 – 13 decembrie, iar cu o probabilitate mai redusă și în restul intervalului.

Prognoza meteo 6-19 decembrie – MARAMUREŞ

În primele zile ale perioadei analizate, temperatura va fi în scădere treptată. Pe 8 decembrie vremea va fi rece pentru această dată, cu o medie a maximelor de 0 grade și minime de -4 grade. Vremea se va încălzi în zilele de 9, 10 și 11 decembrie, când la nivelul regiunii se va ajunge la maxime în general de 6-8 grade și la minime ce se vor situa în jurul valorii de 0 grade.

Pentru a doua săptămână, nu sunt așteptate variații semnificative ale temperaturii, tendința temperaturii fiind de ușoară scădere. Maximele vor fi în medie de 3-4 grade, iar minimele vor fi ușor negative, la o medie de -3–1 grad, valori comparabile cu mediile multianuale specifice pentru a doua decadă a lunii decembrie.

Vor cădea precipitații moderate cantitativ, la începutul intervalului, dar cu o probabilitate ridicată și în perioada 9 – 12 decembrie. Pentru a doua săptămână de prognoză prezenta estimare indică precipitații pe arii mai restrânse și slabe cantitativ.

Prognoza meteo 6-19 decembrie – BANAT

La începutul intervalului, vremea va intra într-un proces de răcire. Pe 8 decembrie media maximelor va fi de 2 grade și cea a minimelor de -4…-2 grade. Vremea se va încălzi pe parcursul zilelor de 9, 10 și 11 decembrie, când la nivelul regiunii se va ajunge la maxime ce se vor situa în jurul valorii de 8 grade și la minime, în medie de 1-3 grade.

Pentru a doua parte a intervalului, nu sunt așteptate variații semnificative ale temperaturii. Maximele vor fi în medie de 4-6 grade, iar minimele se vor situa în jurul valorii de 0 grade, valori destul de apropiate de mediile multianuale specifice pentru a doua decadă a lunii decembrie.

Vor cădea precipitații moderate cantitativ, la începutul intervalului, dar cu o probabilitate ridicată și în perioada 9 – 12 decembrie.

Prognoza meteo 6-19 decembrie – CRIŞANA

La începutul intervalului, temperatura va fi în scădere. Pe 8 decembrie vremea va fi rece pentru această dată, cu o medie a maximelor de numai 1 grad și minime de -4…-3 grade. Vremea se va încălzi în zilele de 9, 10 și 11 decembrie, când la nivelul regiunii se va ajunge la maxime în general de 7-8 grade și la minime, în medie de 1-2 grade.

Pentru a doua săptămână, nu sunt așteptate variații semnificative ale temperaturii, astfel că maximele vor fi în medie de 4-5 grade, iar minimele vor fi ușor negative, la o medie de -2-0 grade, valori comparabile cu mediile multianuale specifice pentru a doua decadă a lunii decembrie.

Vor cădea precipitații moderate cantitativ, la începutul intervalului, dar cu o probabilitate ridicată și în perioada 9 – 12 decembrie. Pentru a doua săptămână de prognoză prezenta estimare indică precipitații puține la nivelul acestei regiuni.

Prognoza meteo 6-19 decembrie – MOLDOVA

Vremea va intra într-un proces de răcire, ce va cuprinde treptat întreaga regiune. În zilele de 8 și 9 decembrie, valorile termice diurne vor fi ușor negative, la o medie de -1-0 grade. Temperaturile minime din dimineața de 9 decembrie se vor situa în jurul valorii de -6 grade. Spre finalul săptămânii se va încălzi, media estimată pentru temperaturile maxime, urmând să atingă 5-7 grade, iar a celor minime va ajunge la 1-2 grade.

Pentru a doua săptămână, nu sunt așteptate variații semnificative ale temperaturii, astfel că maximele vor fi în medie de 3-4 grade, iar minimele vor fi ușor negative, la o medie de -2-0 grade, valori comparabile cu mediile multianuale specifice pentru a doua decadă a lunii decembrie.

Aria precipitațiilor va fi în extindere în primele zile ale intervalului, astfel că în 7 decembrie local se vor înregistra cantități de apă însemnate. Local și temporar, se vor semnala precipitații și în restul intervalului, cu o probabilitate mai ridicată în 10 și 11 decembrie.

Prognoza meteo 6-19 decembrie – DOBROGEA

În prima săptămână de prognoză se vor înregistra variații semnificative de temperatură de la o zi la alta. În 6 și 7 decembrie vremea va fi caldă, cu o medie regională a temperaturilor maxime de 12-14 grade și minime de 6-8 grade.

În următoarele două zile (8 și 9 decembrie) se va răci accentuat, astfel că valorile termice diurne vor scădea la 5-6 grade. Temperaturile minime din dimineața de 9 decembrie se vor situa în jurul valorii de -1 grad. Spre finalul săptămânii se va încălzi din nou, media estimată urmând să revină la 12-14 grade, iar a celor minime la 6-8 grade.

Pentru a doua jumătate a intervalului și în această regiune, regimul termic nu va avea variații semnificative. Tendința este de scădere treptată, astfel că maximele vor fi în medie de 6-7 grade, iar minimele de 2-3 grade.

Aria precipitațiilor va fi în extindere în primele zile ale intervalului, astfel că în 7 decembrie local se vor înregistra cantități însemnate de apă. Local și temporar, se vor semnala precipitații și în zilele de 10 și 11 decembrie, iar cu o probabilitate mai redusă și în restul intervalului.

Prognoza meteo 6-19 decembrie – MUNTENIA

În primele două zile ale intervalului vremea va fi caldă pentru această dată, cu o medie regională a temperaturilor maxime de 8-10 grade și minime de 3-5 grade. Ulterior se va răci accentuat. Valorile termice diurne vor scădea la 4-6 grade, iar temperaturile minime din dimineața de 9 decembrie se vor situa în jurul valorii de -3 grade.

Spre finalul săptămânii se va încălzi din nou, media estimată urmând să revină la 10 grade, iar a celor minime la 3-4 grade. După 12 decembrie, tendința temperaturii va fi de scădere treptată, astfel că până spre finalul celei de-a doua decade a lunii decembrie sunt estimate maxime, în medie de 5-7 grade și minime de 0-1 grad.

Aria precipitațiilor va fi în extindere în primele zile ale intervalului, astfel că în 7 decembrie local se vor înregistra cantități însemnate de apă. Local și temporar, se vor semnala precipitații și în zilele de 10, 11 și 12 decembrie, iar cu o probabilitate mai redusă și în restul intervalului.

Prognoza meteo 6-19 decembrie – OLTENIA

În primele zile, vremea va intra într-un proces de răcire astfel că pe 8 decembrie media maximelor va fi de 4-5 grade și cea a minimelor în dimineața de 9 decembrie de -3–2 grade.

Vremea se va încălzi spre finalul săptămânii (10 – 12 decembrie), când la nivelul regiunii se va ajunge la maxime ce se vor situa în jurul valorii de 8 grade și la minime, în medie de 2-3 grade.

Pentru a doua parte a intervalului, nu sunt așteptate variații semnificative ale temperaturii, astfel că maximele vor fi în medie de 5-6 grade, iar minimele se vor situa în jurul valorii de 0 grade, valori destul de apropiate de mediile multianuale specifice pentru a doua decadă a lunii decembrie.

În zilele de 6 și 7 decembrie temporar se vor semnala precipitații, iar local cantitățile de apă vor fi însemnate. Probabilitatea pentru precipitații va fi ridicată și în perioada 9 – 12 decembrie.

sursă: meteoromania.ro

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News

Citeste mai mult
Publicitate

ACTUALITATE

Poliția Penitenciară se alătură manifestărilor de protest organizate de Sindicatul Europol

Publicat

Sindicatul Național al Polițiștilor de Penitenciare (SNPP) anunță, luni, declanșarea acțiunilor de protest în solidar cu Sindicatul Europol.

SNPP este organizație sindicală majoritară din Poliția Penitenciară și anunță, luni, că se alătură acțiunilor de protest.

Atât SNPP, cât și EUROPOL sunt afiliate la Federația PUBLISIND (Blocul Național Sindical) care a protestat în ianuarie-februarie 2021 împotriva suspendării aplicării Legii-cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice.

Polițiștii cer aplicarea de la 1 ianuarie 2022 a Legii-cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice și indexarea pensiilor militare.

În cadrul calendarului de proteste, în 13, 14 și 15 decembrie vor fi mitinguri la prefecturi. În 16 decembrie SNPP va merge la miting la MAI, în solidar cu Sindicatul Europol, iar în 17 decembrie 2021 vor mitinguri succesive la PSD, PNL și UDMR, cu deplasarea participanților.

Începând din luna ianuarie 2022 sunt anunțate mitinguri succesive la Ministerul Justiției și în Poliția Penitenciară, pentru acordarea titlului de specialist de clasă similar celorlalte categorii de salariați din aceeași familie ocupațională (în cazul nesoluționării revendicărilor principale).

„SNPP declară ferm că prima opțiune este întotdeauna dialogul, prin urmare ne arătăm deschiși discuțiilor pentru clarificarea perspectivelor în planul salarizării”, anunță sindicaliștii.

sursă: Mediafax

sursa foto: SNPP (Facebook)

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News

Citeste mai mult
Publicitate

EDUCAȚIE

UPDATE Concursul pentru directorii de școli în ALBA: REZULTATELE candidaților după proba interviu. LISTELE cu note

Publicat

sediul ISJ Alba

Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Alba a publicat toate rezultatele după proba interviu în cadrul concursului pentru directorii de școli.

Este vorba despre candidații admiși sau respinși.

UPDATE 9: LISTA rezultate candidați concurs directori școli ALBA – proba interviu 6 decembrie

După interviurile din 6 decembrie, au fost trei candidați admiși și o notă de 10.

UPDATE 8: LISTA rezultate candidați concurs directori școli ALBA – proba interviu 26 noiembrie

După interviurile din 26 noiembrie, au fost 9 candidați admiși, 4 dintre ei cu nota 10.

UPDATE 7: LISTA rezultate candidați concurs directori școli ALBA – proba interviu 25 noiembrie

După interviurile din 25 noiembrie, au fost 8 candidați admiși, 6 dintre ei cu nota 10.

UPDATE 6: LISTA rezultate candidați concurs directori școli ALBA – proba interviu 24 noiembrie

După interviurile din 24 noiembrie, au fost 5 candidați admiși și 2 note de 10.

UPDATE 5: LISTA rezultate candidați concurs directori școli ALBA – proba interviu 23 noiembrie

După interviurile din 23 noiembrie, au fost 8 candidați admiși și 4 note de 10.

UPDATE 4: LISTA rezultate candidați concurs directori școli ALBA – proba interviu 22 noiembrie

După interviurile din 22 noiembrie, au fost 11 candidați admiși, 5 note de 10 și un candidat respins.

UPDATE 3: LISTA rezultate candidați concurs directori școli ALBA – proba interviu 19 noiembrie

După interviurile din 19 noiembrie, au fost 9 candidați admiși, doi respinși și unul retras. Au fost 2 note de 10.

UPDATE 2: LISTA rezultate candidați concurs directori școli ALBA – proba interviu 18 noiembrie

După interviurile din 18 noiembrie, au fost 9 candidați admiși și 2 note de 10.

UPDATE 1: LISTA rezultate candidați concurs directori școli ALBA – proba interviu 17 noiembrie

În urma interviurilor din 17 noiembrie, au fost 8 candidați admiși și 3 note de 10.

UPDATE: IȘJ Alba a publicat și lista rezultate din 16 noiembrie.

Vezi LISTA rezultate candidați concurs directori școli ALBA – proba interviu 16 noiembrie

Toți cei 11 candidați programați marți, 16 noiembrie, au promovat proba interviu. Au fost 4 note de 10. Unul dintre ei candida pe 2 posturi, dar a renunțat la cel de director (Liceul ”Țara Moților” Albac).

Vezi LISTA rezultate candidați concurs directori școli ALBA – proba interviu 15 noiembrie

Din 9 candidați, unul a fost respins (pentru funcția de director la Școala Gimnazială Almașu Mare). Au fost și două note de 10 (candidat funcția director Școala Gimnazială Câmpeni și candidat funcția director adjunct la Școala Gimnazială ”Nicodim Ganea” Bistra).

Lista publicată de IȘJ este anonimizată, cu unele excepții.

Potrivit graficelor publicate de Inspectoratul Școlar Județean, vor susține interviul, în total, 103 candidați.

Vezi Grafic interviu Alba

Ce se evaluează la interviu

Interviul cu durata de 60 de minute pentru fiecare candidat, în cadrul căruia se evaluează:

– competențele de management strategic, operațional și de comunicare, prin prezentarea unei strategii de dezvoltare a unității de învățământ pentru care candidează – cel mult 25 de minute

– abilitățile de rezolvare a unor situații-problemă, prin raportare la contextul și specificul unității de învățământ pentru care candidează – cel mult 20 de minute

– competențele digitale, pe baza utilizării calculatorului – cel mult 15 minute.

Vezi și Concurența la concursul pentru directorii de școli în ALBA: Care sunt posturile cu mai mulți candidați. LISTA

Au fost scoase la concurs, în total, 160 de posturi, în 127 de unități de învățământ.

Vezi și Concursul pentru funcțiile de directori de școli 2021: LISTA posturilor vacante în ALBA

Desfășurarea probelor de concurs la care participă candidații se înregistrează audio-video.

Strategia de dezvoltare a unității de învățământ va conține maximum 5 pagini și va fi pusă la dispoziția membrilor comisiei de evaluare a probei de interviu la prezentarea candidatului pentru susținerea probei.

Interviul este evaluat cu punctaje exprimate prin numere întregi de la 1 la 10 de către fiecare membru al comisiei, punctajul final fiind media aritmetică a punctajelor acordate de către cei cinci membri ai comisiei de evaluare.

Nu se admit diferențe mai mari de trei puncte între oricare doi evaluatori. În cazul diferențelor mai mari de trei puncte, președintele comisiei are obligația să medieze divergențele de punctaj între evaluatori. În urma medierii, evaluatorii pot acorda alte punctaje decât cele inițiale și se întocmește un nou borderou de punctaj, în care evaluatorii își motivează, în scris, punctajul acordat.

Calendarul concursului:

15 octombrie – Desfășurarea probei scrise

15 noiembrie – 8 decembrie – Desfășurarea probei de interviu

16 noiembrie – 10 decembrie – Depunerea și soluționarea contestațiilor la proba de interviu

13 decembrie – Exprimarea opțiunilor candidaților declarați admiși pentru mai multe funcții/unități de învățământ

17 decembrie – Validarea rezultatelor finale

20–22 decembrie – Emiterea deciziilor de numire (cu aplicare de la 10 ianuarie 2022)

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News.

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate