Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

LIVE VIDEO: Cum se circulă în Alba, între Sebeș și Vințișoara, după închiderea circulației pe A1. Unde se formează aglomerație

Publicat



Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.


<p><script type="text/javascript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILHJiUCww"></script></p>




 

Circulația pe A1, între Nodul Rutier Sebeş Nord (Lancrăm) şi Nodul Rutier Sebeş Vest (Vinţişoara) a fost închisă în această dimineață. La cele două sensuri intrări au fost montate parapete, iar poliția rutieră și cea a autostrăzilor supraveghează traficul. 

Aglomerația a început să apară încă de la primele minute după ora 8, ora închiderii tronsonului. Primele coloane de mașini au început să se formeze pe autostradă, la ieșirea dinspre Sibiu și la ieșirea dinspre Deva. Mai jos alte imagini din zona unde se fac lucrări.

Potrivit primelor informații de la fața locului, podul care se ridica cântărește aproximativ 200 de tone.

O parte dintre mașini își continuă drumul prin Sebeș, iar altele prin Vințu de Jos sau Alba Iulia, via Lancrăm. Ambele porțiuni de drum sunt foarte aglomerate. 

UPDATE:

Traficul spre Arad (ieșirea din țară), Timișoara, dar și spre Cluj-Napoca se desfășoară cu foarte mare dificultate. De la primele ore ale dimineții au început să se formeze cozi mari și se circulă bară la bară. În două ore de la oprirea traficului, cozile măsoară kilometri întregi pe autostradă, iar drumurile secundare sunt complet blocate.

Traficul spre Nord-Vestul țării a fost deviat prin Sebeș și prin Vințu de Jos, dar sunt afectate și rutele spre Cluj-Napoca și Oradea, în condițiile ieșirea de pe autostradă este aceeași pentru toate destinațiile și drumul se desparte spre cele două direcții abia după aproximativ 10 kilometri.

CNAIR a decis luarea acestei măsuri pentru continuarea lucrărilor la Nodul SebeșAutostrada Sebeș-Turda. Este vorba despre amplasarea a două elemente foarte mari, care cântăresc aproximativ 200 de tone fiecare, necesare pentru a face conexiunea dintre autostrada A10 și DN1 (spre Cluj-Napoca) și dintre A10 și A1 (sensul spre Orăștie).

IMPRESA PIZZAROTTI & C.S.p.A., constructorul Lotului 1 al Autostrăzii Sebeș-Turda, a transmis care sunt lucrările programate până vineri dimineață:

  • Lansarea tablierului metalic aferent structurii PN05 – Pasaj pe breteaua 5 (km 0+293) peste autostrada A1, care face conexiunea între autostrada A 10 cu DN 1 prin sensul giratoriu existent al Nodului Rutier Sebeș Nord (Lancrăm)
  • Lansarea tablierului metalic aferent structurii PN02 – Pasaj pe breteaua 2 (km 0+860) peste autostrada A1, care face conexiunea între autostrăzile A 10 și A1, sens de mers Orăștie-Turda.

Lucrările au început de la ora 8 dimineață, dar, din cauza vântului, operațiunea de ridicare a unui element de dimensiuni foarte mari, a fost abandonată și muncitorii s-au mutat pe altă secțiune de drum.

Poliția rutieră și cea a autostrăzilor supraveghează traficul în zonă. Aglomerația a început să apară încă de la primele minute după ora 8, ora închiderii tronsonului. Primele coloane de mașini au început să se formeze pe autostradă, la ieșirea dinspre Sibiu și la ieșirea dinspre Deva.

Studii de trafic realizate în urmă cu câțiva ani arătau că prin zonă treceau zilnic între 22.000 și 30.000 de mașini. Între timp, după finalizarea autostrăzii, și mai multe mașini trec pe acolo, ceea ce face ca zona Sebeș să fie una dintre cele mai aglomerate din țară.

 


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

AIUD

L-au văzut într-o benzinărie din Aiud cu mulți bani la el. Planul prin care doi tineri au furat din mașina unui bărbat

Publicat

pensii bani

Doi tineri din Aiud au pus la cale un plan, pe care l-au dus la ”bun sfârșit” și au reușit să fure din mașina unui bărbat suma de 5.500 de lei și un pachet de țigări. Aceștia nu au avut mult timp la dispoziție să se bucure de banii furați, deoarece bărbatul păgubit a observat […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Polițist al Penitenciarului Arad, găsit ÎMPUȘCAT într-un post de control. Lucra de 20 de ani în sistem

Publicat

penitenciar arad

Un polițist de penitenciare, angajat al Penitenciarului Arad, a fost găsit împușcat, în noapte de sâmbătă spre duminică, în Postul de Control 2 al unității. Polițistul lucra de 20 de ani în sistemul penitenciar din România.  Potrivit unui comunicat de presă, duminică, 20.10.2019, în jurul orei 0400, un polițist de penitenciare aflat în serviciu, angajat […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Peste 200 de jucători de șah vin la Alba Iulia, la Openul Internaţional al României. Programul competiției

Publicat

sah alba iulia

Peste 200 de jucători de șah și pasionați vor participa la cel mai mare festival șahist organizat vreodată la Alba Iulia. Aflat la a 5-a ediţie, Openul Internaţional al României la şah atrage jucători din India, Singapore, Armenia, Belarus, Ucraina, Moldova, Austria, Italia, Portugalia, Serbia, Bulgaria şi România. Numărul participanţilor este mai mare chiar decât la ediţia […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Angajări la stat, în Alba. POSTURI la Avocatul Poporului, Salvamont, primării, școli și mai multe instituții publice din județ

Publicat

locuri de munca

În această perioadă sunt organizate mai multe concursuri, pentru ocuparea unor posturi vacante, în instituţii publice din judeţul Alba. Candidaţii interesaţi de aceste locuri de muncă trebuie să îndeplinească anumite condiţii, privind studii sau vechime în muncă sau alte cerinţe. POSTURI VACANTE Instituţia Avocatul Poporului – Centrul Zonal Alba – șofer la Domeniul privind prevenirea […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate