Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

LIVE VIDEO: Dănuț-Emil Hălălai a preluat oficial funcţia de prefect de Alba. Ceremonie de învestire, în prezenţa autorităţilor locale

Publicat

17759013_1118419554971236_16394014_o Dănuț-Emil Hălălai preia oficial, de la începutul lunii aprilie, funcţia de prefect de Alba. A fost numit în această funcţie prin hotărâre a Guvernului Grindeanu, aprobată joi, 30 martie şi publicată luni în Monitorul Oficial. În 4 aprilie, la Prefectura Alba se desfăşoară ceremonia de învestire.

Reamintim că Hălălai a fost detaşat pe funcţia de șef al Gărzii de Mediu Alba la începutul anului 2013, din postul de consilier la Agenţia pentru Protecţia Mediului Alba. Acesta a câştigat concursul organizat în perioada 26-27 martie 2013 pentru funcţia de conducere a Gărzii de Mediu Alba.

 

Dănuț-Emil Hălălai este din Teiuș și este absolvent de masterat în Știința și Ingineria Mediului. Fratele acestuia este Mirel Hălălai, primar (PSD) al orașului Teiuș. Este membru PSD, iar propunerea pentru funcția de prefect a venit din partea acestui partid.

O înlocuieşte în funcţie pe Mihaela Maria Albu, fost prefect de Alba, în perioada anterioară. Va fi reprezentantul Guvernului în judeţ, alături de Monica Popescu, subprefect.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Muiuț Mălai

    duminică, 02.06.2019 at 20:26

    Trădător de țara si de neam! Buna treaba ai facut la Garda De Mediu, padurile nu mai exista, si ce o mai ramas is pline de gunoaie si moloz, din cand in cand ne mai inunda apa casele. Bravo bă iubitorule de functii, locul tau ii lângă Ceausesc, ca ocolo stau VIERMII!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax