Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Unirea Alba Iulia pierde cu 0-1 meciul cu FCSB de la Zlatna . Meciul ”Centenarului” pentru echipa din Cealaltă Capitală

Publicat

YouTube video

FCSB s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României după un meci dificil cu Unirea Alba Iulia, scor 1-0 (Rusescu 85), jucat la Zlatna. Uniriștii au jucat foarte bine și au pus în dificultate de foarte multe ori apărarea stelistă. Un meci în care echipa lui Gicu Grozav a luptat și a reușit să țină piept uneia dintre cele mai puternice echipe din Liga I. În prelungiri la o degajare a lui Grozav, Oară era cât pe ce să egaleze, la un minut după ce, la o fază controversată, FCSB a ratat un penalty.

Rusescu a fost omul care a marcat, în minutul 85 și a adus victoria echipei sale, după ce a împins în poartă o minge venită de la Tănase. În prelungirile partidei, Florin Tănase a fost faultat, într-o fază controversată, în careu și obținut o lovitură de la 11 metri pe care a ratat-o tot el , mingea lovind bara porții apărate de Sporea.

FCSB a jucat în deplasare, la Zlatna, contra Unirii Alba Iulia (L3), în 16-imile Cupei României. Partida a început la 21:30 și a fost difuzată direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport, Look Spor.

Echipele:

Alba Iulia: Sporea – R. Ivan, Potopea, I. Grozav, Marcu – Selagea, A. Giurgiu, Păcurar – Oară, S. Mureșan, Davidaș
Rezerve: Suciu, Scrob, David, Goguță, Morar, Tat
Antrenor: Adrian Bicheși

FCSB: A. Vlad – Jakolis, Filip, Morais, M. Botezatu – D. Toma, Zlatinski – M. Roman, Moruțan, Teixeira – Rusescu
Rezerve: Bălgrădean, Nedelcu, Fl. Coman, Fl. Tănase, Cana, A. Stan, Man.
Antrenor: Nicolae Dică

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax