Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

LIVE VIDEO: Declarații Klaus Iohannis, în ziua în care au fost raportate peste 10.000 de cazuri de COVID-19, în 24 de ore

Publicat

Președintele României, Klaus Iohannis, susține vineri o conferință de presă după ce în ultimele 24 de ore, în țară au fost raportate peste 10.000 de cazuri de COVID-19. 

Cele mai importante declarații ale președintelui Iohannis: 

Pandemia din păcate este o îngrijoare din ce în ce mai mare pentru noi. Din păcate am trecut efectiv de 10.000 de persoane nou infectate și am prevăzut această situație încă de aseara.

Împreună cu Guvernul am decis noi măsuri ferme care vor fi aplicate începând de luni, măsuri care sunt gândite pentru a încetini răspândirea virusului în populație.

Măsurile ne afectează pe toți, dar noi toți românii trebuie să fim uniți. Acestea au fost dezbătute și discutate cu specialiști.

Măsurile pe care le luam au nevoie de două, trei săptămâni pentru a avea efectele pe care le așteptăm.

A început campania electorală. Mă adresez echipelor de campanie, le spun să resepecte cu strictețe măsurile și regulile sanitare în vigoare.

Întrebat de reporteri dacă după alegeri este posibil ca România să intre în ”lockdown”, Klaus Iohannis a răspuns că măsurile luate acum sunt ferme pentru o campanie în siguranță și după alegeri să nu intram înt-o fază mai gravă de lockdown.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax