Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

LIVE-VIDEO: Festivitatea de absolvire a Promoției 2020, la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia

Publicat

La Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia are loc joi, 11 iunie, începând cu ora 9:00, festivitatea de absolvire a Promoției 2020 – „General Ioan Emanoil Florescu”. În contextul pandemiei provocate de noul coronavirus, festivitatea se va desfășura fără invitați și cu respectarea regulilor de distanțare. 

„Emoții mari pentru cei 116 elevi din clasa a XII-a care astăzi își iau rămas bun de la anii de liceu. Sunt alături de ei în aceste clipe emoționante cadrele didactice și militare care le-au călăuzit pașii în cei patru ani de studiu. Sunt cu sufletul și gândul alături de ei părinții și toți cei dragi lor”, au transmis reprezentanții colegiului.

Festivitatea de absolvire a Promoției 2020 – „General Ioan Emanoil Florescu” se desfășoară cu respectarea tuturor măsurilor de protecție sanitară și a regulilor de distanțare.

În cadrul festivității de absolvire au loc momentele specifice: acordarea premiilor de onoare, predarea-primirea cheii generațiilor și dezvelirea tabloului promoției a 69-a, ce poartă denumirea onorifică ,,General Ioan Emanoil Florescu”.

Reamintim faptul că în urmă cu o săptămână, în cadrul unei mici ceremonii, elevii au primit cu emoție cele mai așteptate grade, gradele onorifice de „Absolvent”, pe care le vor purta cu mândrie până la finalul examenului de Bacalaureat.

Vezi și FOTO: Momente emoționante la Colegiul Militar din Alba Iulia. Absolvenții Promoției 2020 au primit gradele onorifice

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax