Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Simona Halep a pierdut finala de la Australian Open, după un efort remarcabil

Publicat

Din păcate, Simona Halep pierde şi a treia finală de Grand Slam a carierei. Daneza Caroline Wozniacki devine în premieră campioană la un turneu major şi, de săptămâna viitoare, revine pe primul loc în clasamentul mondial. Aproape trei ore a durat această finală, încă una clasică pentru Simona, al fel ca cele două de la Roland Garros.

Finala Australian Open 2018, Simona Halep – Caroline Wozniacki, s-a disputat în această dimineaţă, de la ora 10:30. Simona Halep – Caroline Wozniacki este prima finală de turneu de Mare Şlem din Era Open în care se întâlnesc două sportive care au salvat cel puţin o minge de meci în precedentele şase partide. Românca este prima jucătoare din istorie care ajunge la meciul de titlu la acest nivel după ce a salvat pe parcurs mingi de meci în două partide.

În jurul orei 10:25, Simona Halep şi Caroline Wozniacki au intrat în arenă. Ambele finaliste au primit câte un buchet de flori la ieşirea din tunelul de la vestiare.

Daneza a deschis finala cu un game solid pe propriul serviciu, dar Simona a arătat deja că nu ezită să atace atunci când are ocazia.

13:24 – Halep – Wozniacki 6-7, 6-3, 4-6. BREAK, SET şi MECI, WOZNIACKI!

12:13 – Halep – Wozniacki 6-7, 6-3. SET, Simona! Încă un game uriaş reuşit de liderul mondial. Deşi are probleme fizice evidente, Halep a salvat trei mingi de break şi împinge finala în decisiv, la a treia minge de set de care a beneficiat. Meciul are toate ingredientele pentru a deveni un clasic

11:25 – Caroline Wozniacki a câştigat primul set cu 7-6. Daneza s-a apărat remarcabil şi s-a impus în primul tie-break din istoria întâlnirilor cu Halep cu 7-2. 51 de minute a durat primul act al finalei. Este primul set câştigat de Caroline într-o finală de Grand Slam.

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial, s-a calificat în premieră în finala turneului Australian Open, joi, la Melbourne, după ce a învins-o în penultimul act pe germanca Angelique Kerber, cu 6-3, 4-6, 9-7.

Mai jos vezi primele două seturi cu comentarii in română

sursa: digisport.ro, capital.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax