Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

LIVE VIDEO Gala ”Centenar HCC 100” a Colegiului Național Horea Cloșca și Crișan din Alba Iulia. Premii și recunoștință

Publicat

YouTube video

Sâmbătă, 2 martie, manifestările organizate de Colegiul Național ”Horea Cloșca și Crișan”din Alba Iulia, cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la înființare, s-au terminat cu o gală de premiere. 

Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia a împlinit, la sfârșitul lunii februarie, 100 de ani de la înființare. Pentru a marca evenimentul, cu ocazia Zilelor Colegiului, în perioada 11 februarie – 2 martie, reprezentanții instituției de învățământ au pregătit diverse activități, printre care expoziții, lansări de carte, concursuri, evenimente sportive, spectacole de teatru și, nu în ultimul rând, Gala „Centenar HCC 100”. 

hcc gala

În timpul evenimentului de sâmbătă seara au fost premiați peste 60 de profesori și personal auxilar care au activat în cadrul instituției de învățământ.

hcc gala

De asemenea au fosst premiați cu diplome și reprezentanții instituțiilor publice din județul Alba, fie ele de utilitate publică sau de cultură. 

hcc gala

Nu în ultimul rând, repezentanții mass-media au fost premiați cu diplome de excelență pentru buna colaborare pe care o au cu unitatea de învățământ. 

Pentru VIDEO puteți accesa și linkul: https://www.facebook.com/www.Alba24.ro/videos/354999675103641/ * din cauza unor probleme tehnice, va rugam să derulati primele cinci minute din clipul video.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax