Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

LIVE VIDEO: Gala de kickbox ”Cezar Fight Championship”, la Sebeș. Aproximativ 300 de sportivi au urcat în ring

Publicat

Municipiul Sebeș a găzduit sâmbătă gala de kickbox Cezar Fight Championship, unul dintre evenimentele sportive cele mai importante ale anului, în județul Alba. 22 de lupători au intrat în dispută în 11 meciuri la semi-pro, dar pe lângă ei, aproape 300 de sportivi au urcat în ring, într-un turneu de patru discipline: kempo, light kick-box, Jiu-jitsu brazilian (Gi și no-gi).. 

Cezar Fight Championship este un turneu pentru tinerii lupători din România, creat și promovat de clubul de kickbox din Alba, Revolution Academy, club sportiv condus de antrenorul Alin Moldovan.

Pe timpul zilei, pe patru suprafețe de luptă în jur de 300 de sportivi din București, Iași, Timișoara, Cluj Napoca, Ploiești, Arad, Alba Iulia, Tg. Mureș, Bistrița, Mediaș, Reșița, Adjud, Vaslui, Baia Mare, Oradea, Mosnita, Giroda, Denta, Blaj, Pașcani, Roman, Onești, Hațeg, Rodna și Gherla, s-au luptat în patru stiluri de luptă.

YouTube video

”Suntem foarte fericiți să punem județul Alba pe harta sporturilor de contact. Este foarte greu să faci o gala de kickbox, însă este și mai greu să faci o gală de kickbox, și tot în ziua respectivă să faci un turneu de lupte”, a declarat Alin Moldovan, antrenorul și promotorul galei.

Rezultele competiției vor fi anunțate ulterior.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax