Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

LIVE VIDEO: Green Fashion Show la Alba Iulia și concert Mario Fresh. Parada costumelor ECOol, realizate din materiale reciclabile

Publicat

Hârtie, plastic, pene, capace, cărți de joc și, cel mai important, foarte multă imaginație. A 10-a ediție a Green Fashion Show, o competiție a costumelor realizate din materiale ecologice de liceenii din Alba, are loc miercuri, pe esplanada Muzeului Național al Unirii Alba Iulia din Cetatea Alba Carolina.

Organizatorii spun că ”Parada Green Fashion Show marchează finalul Campaniei „eCOol” 2023, o inițiativă care vizează sensibilizarea elevilor și a cadrelor didactice față de necesitatea protejării mediului înconjurător, implicarea lor într-o activitate care presupune lucrul în echipă și stimularea creativității”.

În competiție s-au înscris 12 echipe din tot județul Alba.

Echipa Alba24 a făcut cunoștință cu echipele, si a aflat cât au muncit la costume și care sunt mesajele pe care le transmit. Ce a ieșit, vedeți mai jos.

Campania îmbracă forma unui concurs care se desfășoară între grupuri formate din elevi de liceu care au realizat costume din materiale reciclabile/reciclate.

Astfel fiecare grup înscris aa trebuit să refolosească aceste tipuri de materiale într-un mod inedit, transformându-le în îmbrăcăminte neconvențională.

Marele premiu al concursului va consta într-o excursie pentru grupurile câștigătoare dar concurenții vor avea ocazia să câștige și alte numeroase premii oferite de organizatori.

Parada eco se va încheia cu un concert susținut de Mario Fresh.

Evenimentul este organizat de Agenția Locală a Energiei Alba – ALEA împreună cu Consiliul Județean Alba și partenerii care sprijină evenimentul: Primăria Municipiului Alba Iulia, Inspectoratul Școlar Județean Alba, Muzeul Național al Unirii Alba Iulia, Teatrul de Păpuși Prichindel Alba Iulia, Centrul de Cultură ”Augustin Bena” Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax