Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

LIVE VIDEO: Jandarmeria ardeleană, la Centenar. Defilare, armament și tehnică auto, în Piața Cetății din Alba Iulia

Publicat

Jandarmeria sărbătorește 100 de ani de existență în Ardeal. Joi, cu această ocazie Inspectoratul de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba organizează un eveniment în Piața Cetății din Alba Iulia.

UPDATE: Evenimentul a început în jurul orei 12.30, la fața locului fiind oficiată o slujbă de către ÎPS Irineu, Arhiepiscop ortodox de Alba Iulia.

Inspectorul șef IJJ Alba, colonelul Marius Giurea, a primit distincția ”Ordinul credință și unire”, din partea ÎPS Irineu.

La eveniment participă și autoritățile locale și județene: viceprimarul cu atribuții de primar Voicu Paul, viceprimarul Gabriel Pleșa, președintele CJ Alba, Ion Dumitrel, politicieni și reprezentanți ai altor instituții.

UPDATE, ora 13.00: Reprezentanți ai instituțiilor care au colaborat, de-a lungul timpului, cu Jandarmeria au fost recompensați cu diplome. Apoi, jandarmii au defilat, inclusiv cu autospeciale de intervenție.

De asemenea, în Piața Cetății sunt prezentate uniforme militare din perioada 1850-1918, tehnica auto și materialele din dotarea jandarmilor montani, dar și armamentul din dotarea jandarmilor din Alba.

În actualizare.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Badea

    vineri, 27.09.2019 at 07:11

    Doar atît a putut Jandarmeria Alba să aducă doar doi ofițeri și nici un subofițer.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax