Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

VIDEO: Klaus Iohannis, la ceremonialul militar de la Alba Iulia. 100 de ani de la înființarea Colegiului ”Mihai Viteazul”

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILHdkeCww" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, sărbătorește vineri 100 de ani de la înfiinţare și 44 de existență în orașul Marii Uniri. La ceremonialul militar ce se desfășoară în fața sediului unității, a participat și președintele Klaus Iohannis.

În programul ceremoniei, a fost prezentat raportul reprezentantului eşalonului superior şi intonat Imnul Naţional al României.

A urmat ceremonia de decorare a Drapelului de luptă al Colegiului Naţional Militar „Mihai Viteazul” și dezvelirea unei plăci aniversare pe faţada colegiului.

Evenimentul a continuat cu defilarea personalului colegiului şi a subunităţilor de elevi.

A fost anunțat și un survol la verticală cu aeronave aparţinând Forţelor Aeriene Române, o formaţie de MIG-21 Lancer şi o formaţie de elicoptere IAR-330 Puma Socat, aparţinând Bazei 71 Aeriană Câmpia Turzii.

După ceremonial, președintele a discutat și s-a fotografiat cu oamenii prezenți la manifestări.

Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia este una din cele mai prestigioase unităţi de învăţământ din Alba. În cei 100 de ani de activitate, Colegiul a pregătit aproximativ 7.000 de absolvenţi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax