Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

LIVE VIDEO: Kovesi, audiată la Secția specială de anchetare a magistraţilor. Zeci de oameni o așteaptă la ieșire

Publicat

k

Fosta şefă a DNA Laura Codruţa Kovesi este audiată, joi, la Secţia specială de anchetare a magistraţilor. Ea a fost citată pentru a fi audiată în dosarul penal deschis pe numele său în urma unui denunţ făcut de Sebastian Ghiţă.

Între timp, fosta șefă a DNA a primit o doua citație la această secție, de această dată în cazul extrădării lui Nicolae Popa. Câteva zeci de oameni o așteaptă la ieșire, în fața instituției, unde se află și jurnaliștii de la majoritatea publicațiilor importante din România.

Laura Codruța Kovesi a ajuns la secția pentru anchetarea magistrațilorîn jurul orei 13,00. Aceasta a spus că va face declarații la ieșire.

Săptămâna trecută, Kovesi spunea că a aflat prin intermediul presei că va fi citată pentru audiere la Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie.

„După ce a apărut ştirea în presă, am primit şi o citaţie scrisă, pentru a mă prezenta în data de 7 martie 2019 la această secţie pentru audiere”, declara Kovesi pentru G4Media.ro.

Tot joi, în cadrul conferinţei preşedinţilor din Parlamentul European – liderii grupurilor politice şi preşedintele forului – se vor decide următorii paşi în privinţa numirii procurorului-şef european înainte de începerea negocierilor cu Consiliul Uniunii.

Live video: Irma Otetaru

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax