Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

LIVE VIDEO: Maratonul de vaccinare de la Alba Iulia, etapa a doua, pe ritmuri muzicale la Muzeul Principia din Piața Cetății

Publicat

Sâmbătă dimineața, la Alba Iulia a început a doua etapă a maratonului de vaccinare, un eveniment însoțit de momente muzicale și de teatru.

Se desfășoară la Muzeul Principia în Piața Cetății, acolo unde cei care se vaccinează au acces la Muzeul Unirii, iar toți cei care trec prin zonă pot urmări evenimentele pregătite de organizatori.

Profesori și elevi ai Liceului de Muzică și Arte plastice “Regina Maria” din Alba Iulia, artiști ai Centrului de Cultură “Augustin Bena” Alba , dar și invitații speciali, Irina și Robert Indrei și trupa de Teatru Skepsis întrețin atmosfera.

Acțiunea este organizată de Primăria Alba Iulia și DSP Alba, alături de SN Cruce Roșie Alba, Instituția Prefectului, CJ Alba, ISU Alba, IPJ Alba, IJJ Alba, Liceul de Arte ”Regina Maria”, Centrul de Cultură ”Augustin Bena”, Muzeul Național al Unirii, Grupul de Teatru Skepsis, ”Apulum Bikers” și ”Biciclim” Alba Iulia.

Maraton de vaccinare ALBA IULIA – etapa a doua

Locație: centru mobil – Muzeul Principia – Piața Cetății Alba Iulia

Program: sâmbătă, 22 mai între orele 8.00 și 20.00; duminică, 23 mai între orele 8.00 și 20.00

Tip vaccin: Pfizer sau Johnson & Johnson

Acte necesare: carte de identitate/buletin; completare formular triaj AICI sau poate fi completat la locația vaccinării

Alte detalii: nu este necesară programare anterioară; cei vaccinați vor avea intrare gratuită la Muzeul Unirii din Alba Iulia; maratonul de vaccinare este însoțit de un eveniment cultural cu muzică clasică, invitații speciali – Irina și Robert Indrei, Trupa de Teatru ”Skepsis”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax