Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

LIVE-VIDEO: Ministrul Economiei, Florin Spătaru, conferință de presă la Alba Iulia, după vizitele de la Cugir și Abrud

Publicat

Ministrul Economiei, Florin Spătaru, susține vineri, 8 aprilie, o conferință de presă la Alba Iulia. Acesta a ajuns de miercuri în județul Alba, unde a efectuat mai multe ședințe și vizite de lucru la Uzina Mecanică și Fabrica de Arme Cugir, respectiv la Societatea Cupru Min Abrud.

La conferința de presă organizată la sediul PSD Alba Iulia participă, alături de ministru, senatorul Călin Matieș, deputatul Radu Tuhuț și europarlamentarul Victor Negrescu. 

Potrivit parlamentarilor PSD de Alba, la Fabrica de Arme și Uzina Mecanică din Cugir ministrul a discutat despre creșterea competitivității, tehnologizare, prezentul și viitorul acestor unități de producție.

„Procesul de dezvoltare și retehnologizare trebuie să fie continuu, astfel încât produsele realizate aici să fie dintre cele mai performante. Investițiile sunt extrem de importante dacă vrem ca unitățile de producție să fie competitive pe o piață internațională concurențială”, a transmis senatorul Călin Matieș.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax