Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

LIVE VIDEO: Ministrul Răzvan Cuc la Alba Iulia. Declarații despre infrastructura județului și progresul pe A10

Publicat

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a făcut astăzi o vizită în județul Alba, pe șantierele autostrăzii Sebeș – Turda. Acesta face declarații la sediul Instituției Prefectului, legate de infrastructura județului Alba.

Principalele declarații ale ministrului:

  • Am efectuat obișnuitele vizite pe șantiere, pentru că îmi doresc ca aceste șantiere să se finalizeze la termenele asumate de constructori, la finalul acestui an.
  • Am avut o discuție dură cu constructorul lotuli II pentru că am văzut că lucrurile nu avansează.
  • Plățile sunt la zi pentru acest antreprenor, și am înțeles că sunt și probleme cu plata subcontractorilor.
  • Există probleme cu plata subcontractorilor români. Nu voi accepta ca aceștia să nu plătească firmele românești. L-am convocat la sediul Ministerului Transporturilor, luni la ora 10.00, pe reprezentantul firmei mamă, din Grecia, să vedem dacă mai vrea să lucreze pe acest loc. Voi avea o discuție deschisă, tranșantă și vreau să își asume că finalizeză la sfârșitul anului… Dacă nu, nu mai stau să aștept promisiunile.
  • Să se mobilizeze conforma anexelor contractelor.
  • Lotul I a avansat, am văzut că lucrează intens și se vede progresul de la ultima vizită. Sper că a înțeles foarte bine mesajul meu, să se mobilizeze și atunci când nu anunț vizita pe șantier și vă promit că voi face vizite pe nepusă în masă.

Pe lotul I, lucrările sunt realizate în proporţie de 61%, astfel că ar fi şanse să fie terminat în acest an, cel puţin de la Lancrăm până la Alba Iulia Sud, pe bretelele scurte, însă lotul doi este mai întârziat.

Cea mai grea lucrare este realizarea nodului rutier Alba Iulia Nord (la Pârâul Iovului), unde autostrada va subtraversa drumul național.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    joi, 21.03.2019 at 19:49

    Pai vezi ma ca se poate. Ai inceput sa -ti intri in mana. Tine-o tot asa.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax