Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

LIVE VIDEO: Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, la Alba Iulia. Vizită în județ și întâlniri cu managerii spitalelor

Publicat

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a ajuns vineri, 12 iunie, în județul Alba, pentru prima dată de când ocupă această funcție. 

Ministrul Tătaru face o vizită la Spitalul Județean din Alba Iulia, dar și la alte investiții aflate în derulare.

De asemenea, în programul său se află și o serie de discuții cu autoritățile din județ, dar și cu managerii unităților medicale în care au fost tratați pacienții infectați cu noul coronavirus.

Citește și: O parte din personalul medical, lăsat ARTIFICIAL fără stimulentul de risc. Cine NU primește cei 2.500 de lei și de ce

Mai multe cadre medicale din județ, au transmis Alba24 o serie de nemulțumiri, după ce au aflat că nu toată lumea va primi stimulentul de risc promis de Guvern.

Aplicarea Ordonanței de Urgență a Guvernului, care stabilește un stimulent de 2.500 de lei pentru personalul medical și alte categorii de personal implicate direct în activitățile cu pacienți COVID, generează anomalii în sistemul medical.

Când să pună în practică decizia Guvernului, anunțată cu mult fast de ministrul Sănătății, managerii spitalelor (cei care trebuie să își asume listele cu persoanele care urmează să primească indemnizația) și-au dat seama că de fapt doar cadrele medicale care au lucrat cu pacienți confirmați cu COVID, pot încasa aceste sume de bani.

Asta face, de exemplu, ca personalul care triază pacienții să nu primească acest supliment, dacă printre bolnavii examinați nu există unii la care virusul a fost confirmat.

Adică bani primește doar personalul care a venit în contact direct cu pacienții confirmati poziti la teste primeste stimulentul, chiar dacă și ceilalți și-au asumat riscul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Viorica Marian

    vineri, 12.06.2020 at 11:29

    Doar stimulente asta este meseria pe care au ales-o de virus sau de alta boala trebuie sa acționeze și să-și facă meseria

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax