Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

LIVE VIDEO: Papa Francisc în drum spre Blaj. Klaus Iohannis a ajuns pe Câmpia Libertății

Publicat

Papa Francisc va ajunge la Blaj, pe ruta de rezervă, pe cale rutieră. Inițial Papa Francisc trebuia să ajungă de la Sibiu la Blaj cu elicopterul, dar din cauza condițiilor meteo nefavorabile, traseul a fost modificat și s-a ales traseul rutier. 

La ora 10:30 a ajuns la Blaj și președintele Klaus Iohannis.

YouTube video

Peste 50.000 de pelerini participă duminică la manifestările ocazionate de vizita Papei Francisc la Blaj.  Pe Câmpia Libertăţii, va fi oficiată liturghia greco-catolică şi va avea loc ceremonia de beatificare a şapte episcopi greco-catolici martiri. Duminică, și preşedintele Klaus Iohannis va fi prezent la evenimentele istorice de la Blaj.

Papa Francisc va traversa principala arteră rutieră din oraș, Bulevardul Republicii, în drumul său spre Câmpia Libertății, acolo unde, de la ora 11.00, va oficia Sfânta Liturghie cu beatificarea a șapte episcopi greco-catolici martiri. Imediat după ceremonialul religios, Papa Francisc va putea fi salutat, după ora 13.00, în Piața 1848.

Pe timpul prezenței Papei Francisc la Blaj măsurile de securitate vor avea în vedere atât traseele de deplasare, cât și locațiile în care se vor desfășura evenimentele programate. Prezența Sfântului Părinte la Blaj impune un protocol de securitate de cel mai înalt grad.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax