Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

LIVE-VIDEO: Paradă a motocicliștilor pe străzile din Alba Iulia, în cadrul primei ediții a festivalului Apulum Bike Fest

Publicat

Peste 600 de motocicliști din toată țara, dar și din străinătate, iau parte sâmbătă, 2 septembrie, la o paradă moto în municipiul Alba Iulia. Evenimentul are loc în cadrul primei ediții a festivalului Apulum Bike Fest.

Parada motocicliștilor a pornit din zona Panoramic (Dealul Mamut) și continuă pe traseul strada Valea Popii – strada Calea Moților – B-dul Horea – Casa de Cultură a Sindicatelor – Monumentul Unirii – strada Aurel Vlaicu – strada Calea Moților – Șanțurile Cetății – oprire pe Latura de Vest. Întoarcerea coloanei de motocicliști va avea loc pe traseul Șanțurile Cetății (Latura de Vest) – Calea Moților – giratoriu Calea Moților – strada Valea Popii – zona Panoramic (Dealul Mamut).

Întâlnirea motocicliștilor a început încă de vineri, în zona Panoramic, la marginea Dealului Mamut. Cei care au ales să vină la Alba Iulia au avut asigurate locuri de campare gratuite.

De asemenea, în parcarea Panoramic a fost amenajată o scenă pentru două seri de concerte cu nume emblematice din muzica rock și folk.

„Apulum Bike Fest, ediția 1, festival moto organizat de către Primăria Alba Iulia, împreună cu Apulum Bikers, Aiud Bikers și Ravine Brothers din Sebeș. O întâlnire moto la care prezența este mult mai mare decât ne-am așteptat. Veniți din toată țara, chiar și din străinătate, Serbia, Germania. (…)

Astăzi va avea loc o paradă moto la ora 13:00, după care concursul moto unde distracția va fi pe primul loc și concertele de seară. (…) Aseară cred că au fost peste 600 de oameni, astăzi așteptăm peste 1.000”, a transmis Dinu Creivean, organizator.

Sâmbătă, începând cu ora 19:00, publicul va fi delectat de către Overburn, Sanctuar, Masterpiece și Bucovina. Intrarea la toate concertele este gratuită.

„Cine a urcat măcar o dată în șaua unei motociclete sau a ascultat măcar o piesă rock, are deja suficiente argumente să vină la prima ediție a Apulum Bike Fest. La fel și oricine vrea să fie mai aproape de acest adevărat fenomen, să îl înțeleagă mai bine și, de ce nu, să adere la el.

E un început, deloc timid, și vreau să cred că acest eveniment va deveni o tradiție, iar Alba Iulia un punct de reper pe harta întrunirilor moto din România și nu numai” a transmis Gabriel Pleșa, primarul municipiului Alba Iulia.

Apulum Bike Fest este o inițiativă a Primăriei Municipiului Alba Iulia, organizată în parteneriat cu Apulum Bikers, Aiud Bikers RC și Ravine Brothers Sebeș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax