Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

LIVE VIDEO: Paradă cu torțe și foc de artificii la Centenarul Încoronării la Alba Iulia. Imagini spectaculoase din Cetatea Unirii

Publicat

Sâmbătă, 15 octombrie, Cetatea Alba Carolina a fost îmbrăcată în haine de sărbătoare. Pe tot parcursul zilei au avut loc mai multe manifestări cu ocazia Centenarului Încoronării de la Alba Iulia. 

Printre cele mai spectaculoase momente din program este defilarea cu torțe, o retragere cu torțe, ce are loc de la ora 20.00 pe străzile din Cetate.

Mai exact, Garda de Onoare a Jandarmeriei Române, Garda drapelului Regelui Ferdinand și trupele de reconstituire istorică ale Muzeului Național al Unirii Alba pe itinerariul Muzeul Național al Unirii – Pietonala Mihai Viteazul – Esplanada Obeliscului – Pietonala Mihai Viteazul – Piața Unirii, vor desfășura Ceremonie de retragerea cu torțe în cadența muzicii reprezentative a Jandarmerie Române.

Apoi de la 20.30, cerul va fi luminat de un foc de artificii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax