Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO VIDEO Parcul Sărbătorilor de Iarnă, deschis oficial la Alba Iulia. Colinde şi surprize de la Mircea Hava

Publicat

Parcul Sărbătorilor de Iarnă din Alba Iulia a fost deschis oficial joi seara în Piața Cetății. Albaiulienii au fost invitaţi să asculte colinde, în compania corului „Theotokos”, să se încălzească la un vin fier și să se bucure de atmofera sărbătorilor de iarnă.

Reamintim că Parcul a fost deschis şi de 1 Decembrie, cei care au ajuns în Capitala Marii Uniri, de Ziua Națională având ocazia să se bucure și de atmosfera sărbătorilor de iarnă.

FOTO-VIDEO: Parcul Sărbătorilor de Iarnă de la Alba Iulia, deschis de Ziua Națională a României

Brad, perdea de lumini, patinoar, dar și câteva căsuțe cu bunătăți, unde putem găsi gustul copilăriei în turta dulce cu scorțișoară și o ciocolată făcută în casă, toate acestea întregesc programul de Sărbători în Cetatea Alba Carolina.

La Alba Iulia, magia Crăciunului se va simți toată luna decembrie. Serbările Iernii încep în Cetatea Alba Carolina în 6 decembrie, cu inaugurarea oficială a Parcului Sărbătorilor de Iarnă și vor ține până în 21 decembrie, când Moș Crăciun va veni mai repede, pentru cei mai mici dintre albaiulieni.

Parcul Sărbătorilor de Iarnă dă startul unor serii de evenimente aproape zilnice care se vor încheia cu prezența lui Moș Crăciun, pentru că în Cetatea Alba Carolina și Crăciunul vine mai repede.

Cei mici își primesc darurile de la Moș, cei mari își încălzesc sufletele cu un colind și-un vin fiert, la Crăciunu din 21.

În trei ani, administrația locală din Alba Iulia a cheltuit aproximativ 800.000 de euro pentru închirierea instalațiilor de iluminat pentru sărbătorile de iarnă: 275.000 de euro în 2015, 220.000 de euro în 2016 și 300.000 de euro anul acesta pentru beculețe, poduri de lumini și alte decorațiuni din Parcul Sărbătorilor de Iarnă și restul orașului.

În ceea ce privește patinoarul, are o capacitate maximă de 120 de persoane, iar tarifele percepute pe oră sunt de 5 lei, iar pentru tinerii sub 18 ani și studenți, accesul este gratuit, potrivit datelor aprobate în Consiliul Local.

VEZI: MESAJE de CRĂCIUN 2017. Urări de Sărbători pentru cei dragi. 150 de mesaje frumoase și felicitări haioase

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Mos Craciun

    miercuri, 06.12.2017 at 23:11

    Cam pustiu domnț primar… cam pustiu fata de alti ani. Se vede ca nu mai pune nimeni botul la vrajelile pedeliste.

  2. anarhist pedelist

    miercuri, 06.12.2017 at 23:15

    A ajuns marele primar de alba, care se credea nemuritor precum cetatea, sa caute in asazisul parc al sarbatorilor de iarna un copil ca sa-i poata da o boamboana de mos nicolae. Se pare ca nu mai este nimeni interesat de scamatoriile acestui mustacios odios.

  3. Alin

    joi, 07.12.2017 at 09:06

    Habar nu am avut ca se deschide. Am mers la Sebes. De ce nu s-a facut propaganda sa stim de deschiderea targului de Craciun !?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax