Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

LIVE VIDEO: PNL Alba și-a anunțat candidatul pentru Primăria Alba Iulia. Cu cine vrea să-l învingă pe Gabriel Pleșa

Publicat

PNL Alba și-a anunțat miercuri candidatul pentru funcția de primar al municipiului Alba Iulia, în prezența unui număr mare de primari și membrii de partid. 

Anterior, la nivelul organizației locale a avut loc o ședință de birou politic în care liderii PNL, în care liderii PNL au discutat exact acest subiect.

Candidatul partidului va fi actualul vicepreședinte al Consiliului Județean Alba, Marius Hațegan, care conduce și PNL Alba Iulia, după debarcarea lui Paul Voicu (după pierderea alegerilor).

Evenimentul a avut loc la Hotel Transilvania. Printre participanți se numără și deputatul de Alba, Florin Roman, deputatul Alin Ignat dar și Voicu Paul, fostul candidat la această funcție.

De asemenea mai sunt prezenți Dorin Nistor – primarul din Sebeș, Adrian Teban – primarul din Cugir, Oana Badea – primarul din Aiud, prefectul județului Alba, Nicolae Albu, rectorul Universității ”1 Decembrie 1918”, Daniel Breaz, viceprimarul Marius Filimon, primarul din Abrud – Cristi Albu, primarul din Ocna Mureș, Silviu Vințeler.

La conferința de lansare a candidaturii  lui Marius Hațegan, lipsesc două nume importante din partid, fostul primar al Municipiului Alba Iulia, Mircea Hava și primarul din Blaj, Valentin Rotar.

”Astăzi alături de colegii mei am luat o hotărâre fermă și să mă implic în funcția de primar a municipiului Alba Iulia. Aceasta decizie nu ar fi fost posibilă fără sprijinul colegilor mei.

Regretabil municipiul a căzut, în ultimii ani,  într-o stare de letargie.

Aceasta stare a fost întreruptă de lucrările de mobilități întârziate destul de mult și a căror implementare nu a fost pregătită cum trebuie”, a precizat Marius Hațegan.

Anunțul privind candidatura pune punct speculațiilor legate de reîntoarcerea în partid a lui Gabriel Pleșa, actualul primar USR.

Acesta și-a anunțat deja candidatura pentru un nou mandat, în urmă cu câteva săptămâni, în prezența liderului USR Cătălin Drulă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. pilu

    miercuri, 17.05.2023 at 18:22

    Vorba bancului, vise taică vise.

  2. Cornelia

    miercuri, 17.05.2023 at 21:34

    hai sa te punem pe tine PILU, tot aia ar fi, nu se intampla nimic, trebuie sa fie cineva si primar, ce se intampla pentru cetateni conteaza !

  3. pilu

    miercuri, 17.05.2023 at 22:59

    CORNELIA,
    Cine sunteţi voi care vreţi să mă puneţi ? Dacă reuşiţi, acept.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax