Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

LIVE VIDEO: Premierul României, Florin Cîțu, prima ieșire publică la patru zile după ce s-a aflat că a condus băut în SUA

Publicat

Premierul României, Florin Cîțu, face sâmbătă, 14 august, o serie de declarații. În ultimele zile, premierul Cîțu a fost în prim plan, după ce în spațiul public au apărut informații și dovezi că acesta a condus beat și a fost arestat pentru două zile, în SUA, în urmă cu 20 de ani. 

În mare parte, întrebările reporterilor prezenți la conferință au vizat fapta de acum 20 de ani, de când premierul Cîțu s-a urcat beat la volan.

Acesta a declarat că a fost pentru singura dată când s-a urcat beat la volan.

”Este o situație prin care nu am dorit să mai trec. Era sâmbătă, 3 decembrie, fusese ziua colegului de cameră, de acolo veneam. Știu că am băut cât să depășesc limita legală. Cred că bere am consumat”, a precizat Cîțu.

Întrebat de un reporter dacă a consumat în jur de 7, 8 beri, premierul României a declarat că: ”nu pot să duc 7, 8 beri”.

Acesta a mai precizat că în România are un cazier curat și că nu a considerat de interes să îl anunțe pe Klaus Iohannis când a fost numit premier, că a fost arestat în SUA.

Florin Vasile Cîțu este licențiat în științe economice, absolvind Grinnell College din Iowa, SUA în 1996.

Pregătirea academică a acestuia a continuat cu un masterat în științe economice în cadrul Iowa State University, și un doctorat la aceeași universitate, în macroeconomie și afaceri internaționale.

Educaţia lui Cîţu a continuat, după absolvirea Grinnell College, cu un masterat, între 1997 şi 1999, tot în Statele Unite ale Americii, la Iowa Sate University în domeniului politicii monetare aplicate, macroeconomie, econometrie, iar între anii 1999 şi 2002 premierul desemnat urmând un program doctoral completat, însă fără a susţine lucrarea de disertaţie, la aceeaşi universitate din Iowa unde a făcut şi studii de masterat.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Sçărtz !

    sâmbătă, 14.08.2021 at 16:25

    Ar trebui sa moara de rusine, daca ar avea !!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax