Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

LIVE VIDEO: Președintele Klaus Iohannis, declarații DURE legate de legea pentru Ținutul Secuiesc: Jo napot kívanok, Ciolacu!

Publicat

Președintele Klaus Iohannis a făcut miercuri declarații dure legate legea pentru Ținutul Secuiesc. 

”PSD, ajutat de UDMR, a trecut o lege care acordă autonomie Ținutului Secuiesc. Este incredibil unde s-a ajuns cu acest PSD, este incredibil ce înțelegeri se fac în Parlament.

În timp ce ne luptăm cu pandemia, PSD, marele PSD, se luptă în birourile secrete din Parlament ca să dea Ardealul ungurilor. Jo napot kívanok Ciolacu! Oare ce v-a promis liderul de la Budapesta în schimbul acestei înțelegeri?

Asta înseamnă o majoritate toxică, dragi români. Acum poate înțelegeți mai bine de ce am vrut alegeri anticipate. Eu nu mai vreau ca această majoritate toxică PSD-istă să mai decidă. E inacceptabil și cât timp voi fi eu președintele României o asemenea lege nu va trece” a spus președintele.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    miercuri, 29.04.2020 at 15:18

    Bravo d-le presedinte, te-ai nascut a doua oara dupa alegeri si incepi sa cresti. Da inainte cu tupeu, ca asta asteapta romanii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax