Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Președintele Iohannis s-a vaccinat anti-COVID. „Acest vaccin este sigur, eficient și recomand tuturor vaccinarea”

Publicat

Președintele Klaus Iohannis se vaccinează public, la ora 10:00, la Spitalul Militar din Capitală. Șeful statului marchează astfel începerea celei de-a doua etape a campaniei de imunizare împotriva COVID-19 din România.

Iohannis a spus că nici el, nici premierul, care se va vaccina sâmbătă, nu au dorit „să se bage în față” și să se vaccineze în prima etapă, destinată angajaților din sectorul sanitar.

Citește și A doua etapă de vaccinare anti-COVID începe azi. Care sunt categoriile de persoane care se pot imuniza și cum se pot programa

UPDATE 10:10 – Președintele și-a făcut vaccinul împotriva COVID-19. El trebuie să stea acum 15 minute sub supravegherea medicilor.

Declarații susținute de președintele Klaus Iohannis, după vaccinare:

„Este o procedură simplă, nu doare și vreau să subliniez că acest vaccin este sigur, este eficient și recomand tuturor vaccinarea. Vaccinarea împreună cu respectarea măsurilor de restricție ne vor scoate din pandemie”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax