Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

LIVE VIDEO: Președintele PNL, Florin Cîțu, declarații la Alba Iulia. Se întâlnește cu liderii județeni ai partidului

Publicat

Președintele PNL, Florin Cîțu, s-a aflat vineri într-o vizită în județul Alba, însoțit de ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Dan Vîlceanu. 

Aceștia au avut o întâlnire cu primarii liberali din județ, cu reprezentanți ai unor firme private și urmează să participe, după masă, la Biroul Permanent al PNL Alba, o ședință restrânsă la care participă doar liderii partidului.

Florin Cîțu a sosit la Alba Iulia de joi seară.

Declarații Florin Cîțu

Pregătiri pentru alegerile din 2024:

  • am venit aici ca preşedinte al PNL pentru că prin această vizită încep un turneu în filialele PNL
  • după congres e bine să vedem cum ne pregătim, pentru că timpul trece şi alegerile din 2024 sunt foarte aproape, chiar dacă nu ne dăm seama acum, şi trebuie să ne pregătim
  • anul acesta vreau să merg iarăşi în toate filialele, trebuie să pregătim 2024 foarte bine
  • am spus câteva lucruri când am candidat pentru preşedinţia partidului: vreau ca PNL să fie cel mai mare partid politic din România şi vreau să mă ţin de asta şi vreau să rămânem la guvernare cel puţin opt ani de zile şi mă ţin şi de asta

Despre liberalizarea pieței de energie și problema facturilor uriașe.

Florin Cîți s-a referit și la declarația ministrului Finanțelor, Adrian Câciu, care spunea că este vorba despre un un eşec al liberalizării pieţei de energie.

  • Niciodată liberalizarea nu este un eşec. Şi liberalizarea a fost făcută de doi ani de zile şi a fost OK. Astăzi, ce vedem astăzi, este o criză energetică la nivel global.
  • Nu are nicio legătură cu România. Preţurile au crescut peste tot în lume, iar liberalizările s-au făcut în Uniunea Europeană cu mult timp înainte.
  • E ciudat să spui că e eşecul liberalizării, dar, nu, venind de la socialişti nu este o problemă, pentru că această liberalizare a fost semnată şi calendarul făcut de Adrian Năstase şi a fost făcut, este un lucru care este în Tratatul de aderare la Uniunea Europeană.
  • Atâta timp cât noi numim în instituţiile de reglementare oameni care nu au nicio legătură cu sectorul, cu domeniul respectiv, oameni care nu se pricep, vom avea astfel de rezultate.
  • Este datoria noastră în Parlamentul României să evaluăm raportul de activitate al ANRE, al ASF, al tuturor acestor instituţii. Şi iarăşi datoria noastră, ca oameni politici, să punem acolo oameni care se pricep. Dacă nu punem oameni care se pricep, vom avea aceste rezultate. Deci, nu liberalizarea pieţei este de vină. V-am spus care sunt, în opinia mea, vinovaţii.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Ciumă

    vineri, 21.01.2022 at 14:20

    Ce ba, v-ati speriat de spinii tranadafirilor si ati intrat in panica ? Dar sa vedeti voi spini la alegeri, cind ciuma galbena apune !

  2. Rusinea

    vineri, 21.01.2022 at 14:25

    Tara asteapta o singura declaratie : DEMISIAAAAĂAAA !!!!!!!

  3. pilu

    vineri, 21.01.2022 at 15:56

    Frecţie Diana la picior de lemn. Sunteţi pierduţi de mult !

  4. X

    vineri, 21.01.2022 at 22:57

    Ai spus și că tu și PSD niciodată..
    Hai sictir!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax